1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Har du fået en sms fra os?

Har du fået en sms fra os?

Danmarks Indsamling har tirsdag den 2. februar og onsdag den 3. februar 2021 sendt en sms til alle telefonnumre, der har bidraget eller deltaget i lotterierne i forbindelse med Danmarks Indsamling 2018, 2019 og 2020.

Afsender er: Indsamling

Teksten lyder:

“Du har tidligere støttet Danmarks Indsamling. Som tak får du nu en ny chance for at vinde en splinterny AUDI A4 til 488.295 kr. Vind: Send A4 til 1212. Pris 150 kr. Afmeld: Send STOP til 1212. Se med på lørdag på DR1. Mvh Danmarks Indsamling. (Denne SMS er ikke en del af DRs nyhedstjeneste)”

Hvis du modtager en sms og ikke har støttet i 2018, 2019 eller 2020 kan det være fordi, at du har fået nyt telefonnummer siden og at den tidligere ejer af nummeret har støttet.

Hvorfor sender vi sms’er ud?
Det er Danmarks Indsamlings mål at støtte coronakrisens ofre. For at gøre det har vi brug for penge, som vi bl.a. får fra danskerne i form af private bidrag og indtægter fra aktiviteter som fx sms’er. De telefonnumre, vi har sendt beskeder til har tidligere støttet Danmarks Indsamling, og derfor har vi en formodning om, at de har interesse i at bidrage igen. Hvis vi ikke kontakter danskerne, får vi færre bidrag til dem, der har behov for det. Vi respekterer selvfølgelig er nej tak, og man kan til enhver tid framelde sig ved at sendte STOP til 1212.

Det er desværre ikke muligt at deltage i lotterierne via MobilePay.

Menu