1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Måske er din sms-kvittering forsinket

Måske er din sms-kvittering forsinket

Når Danmarks Indsamling er på dit TV er der mange, der gerne vil støtte. Det betyder, at der er mange, der sender sms’er på en gang. For at sikre, at alle sms’er kan komme frem, så sætter vi kvitteringerne i kø. Det betyder, at det kan tage lidt tid inden, din kvittering når frem. Og sent på aftenen den 6. februar lukker vi for kvitteringerne, så de ikke kommer ud mit om natten. Søndag den 7. februar kl. 08.00 genoptager vi udsendelsen af kvitteringer.

Hvis din sms ikke er kommet frem til at deltage i et lotteri får du en kvittering, der fortæller at du ikke nåede det. Og du kommer så selvfølgelig heller ikke til at betale.

Tak for dit bidrag til Danmarks Indsamling

Menu