Gode Gerninger er tilbage i 2022

Gode Gerninger er tilbage

Gode Gerninger hjælper børn i Syrien 

Gør en god gerning, og hjælp udsatte børn i Syrien. Sådan lyder budskabet fra d. 4. januar, når DR og en række samarbejdspartnere engagerer landets børn i den gode sags tjeneste. Når et barn gør en god gerning, giver Novo Nordisk Fonden igen i år 20 kroner til Danmarks Indsamling. Gerninger registreres online eller på et af landets biblioteker.

Luft din nabos hund, saml skrald omkring din skole, eller hjælp din træner med at pumpe bolde. Det er opfordringen, når Ramasjang, Ultra, DR Lær, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2022 sammen med de yngste danskere – en tilbagevendende hjælpeaktivitet, der hidtil har engageret tusindvis af landets børn.

Fra den 4. januar og frem til Danmarks Indsamling den 29. januar udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden. Pengene går til et Røde Kors-projekt i Syrien, som hjælper udsatte børn og unge til at få en uddannelse og dermed øge deres muligheder for fremtiden.

Læs mere om projektet i Syrien her.

keyboard_arrow_up