1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Håndboldlandsholdene støtter Danmarks Indsamling

Håndboldlandsholdene støtter Danmarks Indsamling

DHF og Norlys støtter Danmarks Indsamling

Unikke spillertrøjer kan blive dine, når herrelandsholdet viser deres støtte til danmarks indsamling 2022

Lørdag den 29. januar samler hele Danmark ind i den gode sags tjeneste, og i år støtter Dansk Håndbold Forbund, de danske håndboldlandshold og Norlys også Danmarks Indsamling. En støtte, der vækker begejstring hos Danmarks Indsamling:

”Landsholdene kan om nogen bringe Danmark sammen, og derfor er jeg særligt begejstret for, at Håndboldherrerne løber på banen med Danmarks Indsamling på trøjerne. Det kan være med til at skabe ekstra opmærksomhed om vores vigtige formål, når vi igen i år samler ind til Coronakrisens børn. Det er første gang nogensinde, at vi har samme tema for indsamlingen to år i træk, men konsekvenserne af Corona for børn i hele verden gør det desværre nødvendigt,” siger Mulle Juul Korsholm, formand for Danmarks Indsamling.

Håndboldlandsholdene støtter allerede Danmarks Indsamling på banen i dag

Støtten bliver allerede tydelig i dag, når håndboldherrerne løber på banen mod Norge. Herrelandsholdets hovedsponsor Norlys, har nemlig valgt at donere deres logoplads på spillernes trøjer til Danmarks Indsamling:

”Coronapandemien har sat verdens fattigste lande i en katastrofal situation, som især rammer børnene, og fællesskabet rækker i denne sammenhæng langt ud over landets grænser. Derfor afgiver vi meget gerne eksponeringen af vores logo i denne vigtige sags tjeneste.” – Per Hjuler, marketingdirektør i Norlys

Efter kampen vil spillerne signere deres trøjer, og trøjerne vil blive sat på auktion. Her kan håndboldfans byde løs på trøjerne og dermed være med til at støtte indsamlingen, da beløbet fra auktionerne går til Danmarks Indsamling. Der kan bydes på trøjerne fra den 14. januar 2022 på lauritz.com. 

Menu