1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Her er årets værter for Danmarks Indsamling

Her er årets værter for Danmarks Indsamling

værterne til årets Danmarks Indsamling

Årets Danmarks Indsamling bliver med hele fem værter ved roret

De rutinerede værter
Tine Gøtzsche, rutineret nyhedsvært og tidligere vært på Danmarks Indsamling, og Kristian Ring Hansen fra Aftenshowet danner det ene værtspar, mens komiker Andreas Bo samt P4-vært og tidligere svømmer Lotte Friis danner det andet værtspar.

Andreas Bo, der også var vært ved sidste års show, har forud for dette års indsamling været i Rwanda og besøge et af projekterne bag Danmarks Indsamling, og det gjorde indtryk:
”Jeg oplevede masser af håb. Masser af glade mennesker. Børn, der har fået en form for fremtid på grund af projekterne,” fortæller Andreas Bo om besøget i børnebyen i Rwanda.

Værtsdebut for femte vært
Den femte og sidste vært er tidligere håndboldspiller Jesper Nøddesbo, der får sin værtsdebut ved et stort indsamlingsshow. Jesper Nøddesbo rejste ved sidste Danmarks Indsamling mere end en million kroner, da hans skæg måtte lade livet live i DR Aftenshowet, og han har derfor allerede en særlig tilknytning til Danmarks Indsamling.

Om Danmarks Indsamling
I år er det 16. gang, at indsamlingen afholdes. Siden Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i februar 2007, har danskerne bidraget med mere end 1,3 milliarder kroner, der har hjulpet mere end syv millioner mennesker til en bedre tilværelse og fremtid. Hjælpen i år går til Coronakrisens børn. Med projekter i 12 lande og tre kontinenter drevet af de 12 NGO’er bag Danmarks Indsamling, hjælper vi dér, hvor konsekvenserne af corona kan ramme hårdest.

Se med, når Danmarks Indsamling sender live lørdag den 29. januar fra kl. 19.00 på DR1.

Læs mere om årets samarbejde med DR her.

Se hvilke projekter, årets Danmarks Indsamling støtter her.

Menu