1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Danskerne samlede 101.087.510 kroner ind til coronakrisens børn

Danskerne samlede 101.087.510 kroner ind til coronakrisens børn

danmarks indsamling 2022

Danmarks Indsamling 2022 lukker resultat på 101.087.510 kroner i Musikhuset Esbjerg

Efter en januar måned, der har været spækket med indsamlingsaktiviteter på tværs af Danmark, kulminerede Danmarks Indsamling 2022 lørdag aften på DR1 i Musikhuset Esbjerg med det tredjestørste beløb i indsamlingens historie på 101.087.510 kroner:

” Jeg er så utroligt imponeret over, at danskerne igen står sammen og viser deres vilje til at hjælpe alle de mange børn verden over, som mærker konsekvenserne af coronakrisen på en helt anden måde, end vi selv gør i Danmark” fortæller en begejstret Mulle Juul Korsholm, der er formand for Danmarks Indsamling.

hjælp til coronakrisens børn

Musikhuset Esbjerg dannede rammen om årets indsamling, hvor de fem værter Tine Gøtzsche, Kristian Ring-Hansen Holt, Andreas Bo, Jesper Nøddesbo og Lotte Friis formåede at holde publikum til ilden gennem fem timers live indsamlingsshow, som samlede danskerne for 16. år i træk for at rejse penge til udviklingsprojekter i 12 lande verden over.

Donationerne fra årets indsamling går til coronakrisens børn, og det er første gang nogensinde i Danmarks Indsamlings historie, at temaet har været det samme to år i træk. Konsekvenserne af pandemien har gjort det nødvendigt.

Indsamlingsshowet ’Danmarks Indsamling’ 2022 blev sendt på DR1 og DRTV den 29. januar, og kan genses på DRTV.

Menu