Danmark på Auktion 2022 prisen overrakt på majestætisk træskib

Formand for Danmarks Indsamling overrækker Danmark på Auktion pris

Foto (C) Esbjerg Kommune

Borgmester i Esbjerg Jesper Frost Rasmussen fik fredag d. 8. juli overrakt Danmark på Auktion 2022 prisen af formand for Danmarks Indsamling, Mulle Juul Korsholm.

I Danmark på Auktion 2022 dystede landets kommuner om at udlodde en unik oplevelse, der fik folk til tasterne for at byde på præmien i en online auktion for den gode sag.

I år løb værtsby for Danmarks Indsamling 2022 – Esbjerg – stort med sejren. Faktisk lykkedes det Esbjerg Kommune at indhente et rekordhøjt beløb ved årets auktion på hele 80.850 kr fordelt på to præmier under hammerslag.

Esbjerg Kommune havde to spændende oplevelsesauktioner med Tall Ships Race og en helikoptertur til et af kommunens mange energiprojekter bl.a. Havvindmølleparken Horns Rev.

Pokalen står nu på borgmesterens kontor i Esbjerg, og her satser Jesper Frost Rasmussen på at den bliver stående også efter næste Danmarks indsamling.

Borgmesteren opfordrer samtidig alle kommuner til at komme ind kampen om hvilken kommune der skal vinde pokalen ved næste Danmarks indsamling.

Læs mere om Danmark på Auktion her og se, hvem der har vundet gennem årene.

keyboard_arrow_up