1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Danmarks Indsamling søger digital redaktør

Danmarks Indsamling søger digital redaktør

Taler du flydende sociale medier og drømmer du om et job med mening, ansvar og engagerede kollegaer?

Vi søger lige nu en redaktør til sociale medier og web i Danmarks Indsamlings lille sekretariat! I jobbet får du det daglige ansvar for Danmarks Indsamlings tilstedeværelse på alle relevante online platforme både før, under og efter indsamlingsshowet.

Sammen med den overordnede kommunikationsgruppe, eksterne bureauer, 12 organisationer og DR deltager du i udarbejdelse af kampagnen, som du herefter varetager planlægningen og eksekveringen af sammen med de øvrige producenter. Du vil få til opgave at sikre samarbejde og synergi med alle interne og eksterne interessenter i Danmarks Indsamling.

Læs mere og ansøg stillingen her.

Menu