Billetsalget til tv-showet går til sårbare børn

Med annonceringen af værterne for showet i 2023 Sara Bro, Ulla Essendrop og Katrine Muff, åbnede også billetsalget til showet i Randers.  Det er Værket som lægger hus til showet og de har besluttet hvad indtægter skal gå til.

Værket giver billetindtægten til Danmarks Indsamling

Op til selve liveshowet er der sat gang i en masse gode projekter i hele landet og særligt i Randers som værtsby, der samler ind til Danmarks Indsamlingen 2023.  En af de ting man blandt andet kan gøre er at købe billet til selve TV-showet.

 

Vi synes, det er oplagt at give publikum mulighed for at støtte op om den gode sag, og det er også derfor billetindtægten går ubeskåret til årets Danmarks Indsamling. Man kan derfor som del af publikum glæde sig over, at man både er med til at støtte økonomisk, og også viser sin deltagelse ved netop at møde op i salen og være del af den storstilede indsamlingsfest 4. februar 2023,”

siger musik- og teaterchef for Værket, Mikael Qvist Rørsted.

 

Køb billet nu

keyboard_arrow_up