1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. DermaPharm hjælper dem, der trænger mere end os

DermaPharm hjælper dem, der trænger mere end os

Dermapharm Mikkel Egelund Jensen

“Det er min pligt som verdensborger at hjælpe, der hvor hjælp trænges”,
sådan faldt ordene, da vi ringede til DermaPharms CEO, Mikkel Egelund Jensen.

DermaPharm har valgt at støtte Danmarks Indsamling med 20.000 kr. som en del af Randerspuljen. Virksomheden med hovedsæde i Randers har eksisteret i mere end 40 år og producerer hudplejeprodukter som håndpleje, hårpleje, kropspleje, tandpasta, babyprodukter og solprodukter.

Ansvarlighed og ordentlighed

“Vi er en virksomhed, der sætter ansvarlighed og ordentlighed højt. De gør vi i vores egne produkter, fx ved at være den virksomhed i branchen med flest svanemærkede produkter. Men vi gør det også ved at vise samfundssind over for verdens fattigste,” siger Mikkel Egelund Jensen.

“Verden er unfair”, fortæller han,

 

selvom vi også herhjemme mærker krisen, så er der nogen, der trænger mere end os. Man kan let blive grebet af hverdagen og ikke overveje at andre har brug for, at vi løfter blikket en gang imellem og ser deres udstrakte hånd. ”

Vi løfter i flok og skaber vigtig opmærksomhed

Han fortæller at virksomheden sætter pris på at indsamlinger som Danmarks Indsamling løfter opgaven med at sætte spot på verdens fattigste. “Det er for os ekstra stærkt, at 12 af Danmarks hjælpeorganisationer står bag. Det sikrer, at budskabet kommer på landsdækkende tv og dermed når langt ud. Når vi er mange, får vi mere opmærksomhed og dermed mere hjælp til projekterne i Danmarks Indsamling”.

 

Den lokale markedsføring af Randers som vært er egentlig ikke så vigtig, men Mikkel Egelund erkender, at det er klart, at et projekt af den her størrelse, kan vise at virksomheden og Randers har noget godt at byde på.

 

Han håber at medarbejderne bliver stolte af at virksomheden bidrager og at de oplever, det flugter godt med de værdier, virksomheden bygger på. I DermaPharm er ansvarlighed og ordentlig noget, der præger hverdagen og virksomhedens virke. Nu også foldet ud i et bidrag til Danmarks Indsamling.

 

“Jeg forventer ikke noget igen” siger han, “jeg bryder mig ikke om gaver med modkrav, vi giver fordi, det giver mening og håber, at det kan gøre en forskel for børn i nogle af verdens fattigste lande.”

DermaPharm tog praktikpladsprisen i 2019

DermaPharm tog praktikpladsprisen i 2019 og har på mange måder fokus på at vise ansvar. Virksomheden sender fx. overskudsprodukter til børn i Rumænien og Ukraine og støtter nu også Danmarks Indsamling.

 

 

Menu