1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Herrelandsholdets trøjer er på auktion – den kan blive din

Herrelandsholdets trøjer er på auktion – den kan blive din

Byd på unik, specialdesignet landsholdstrøje og støt Danmarks Indsamling

Spillerne har selv designet trøjen

Til landskampen mod Saudi-Arabien den 7.  januar trækker Håndboldherrerne en helt speciel landsholdstrøje over hovedet. Trøjen er designet af spillerne selv, og du kan allerede nu byde på trøjen på auktion til fordel for Danmarks Indsamling.

Herrelandsholdet har specialdesignet en trøje

Det danske herrelandshold og landsholdets hovedsponsor Norlys støtter igen Danmarks Indsamling, som løber af stablen den 4. februar 2023.

Derfor spiller landsholdet i kampen mod Saudi- Arabien i en specialdesignet landsholdstrøje. Trøjerne vil efter kampen blive signerede, men det er faktisk allerede nu muligt at byde på dem på lauritz.com, hvor de er sat på auktion.

 

Byd på en eller flere af trøjerne.

 

Det er landsholdsspillerne selv, der har sluppet kreativiteten løs og designet to bud på helt unik landsholdstrøje. De danske håndboldfans har herefter udpeget deres favorit, som er den, herrelandsholdet spiller i ved aftenens landskamp.

Inspiration fra farverne i FN’s verdensmål,

Trøjen er designet med inspiration fra farverne i FN’s verdensmål, og derfor har spillerne også fået lov til at gå på kompromis med de traditionelle rød/hvide farver, netop for at understrege det unikke formål, som trøjen har.

 

Jeg er meget tilfreds med designet på vores trøje. Ja, den er meget anderledes end den trøje, vi normalt spiller i, men det er jo netop meningen, da det er en helt særlig sag, vi forsøger at sætte fokus på i aften. At trække landsholdstrøjen over hovedet er altid helt specielt, men det er klart, at det får ekstra stor betydning i aften, og jeg håber, at rigtig mange vil gå ind og byde på en eller flere af trøjerne eller på anden måde støtte Danmarks Indsamling,
fortæller landsholdsspiller Simon Hald.

Norlys har doneret pladsen til Danmarks Indsamling

Udover det noget anderledes design, er det også Danmarks Indsamlings logo, der pryder enten forsiden eller bagsiden af trøjen – og ikke landsholdets hovedsponsor, Norlys, som normalt. Det skyldes, at Norlys igen i år har doneret deres plads i den gode sags tjeneste.

Landsholdstrøje kan blive din

Efter kampen bliver trøjerne signeret, samlet sammen og sendt afsted til Lauritz.com. Men allerede nu kan håndboldfans og danske virksomheder begynde at byde løs på trøjerne og dermed være med til at støtte indsamlingen. Auktionen på lauritz.com er nemlig allerede åben, og løbet helt frem til afslutningen på Danmarks Indsamling den 4. februar.

Al salget går ubeskåret til Danmarks Indsamling, og sidste år samlede trøjeauktionen i alt 185.000 kroner ind. Og hos Norlys håber de på, at det beløb kan blive endnu større i år:

 

Vi er glade for at kunne bakke op om Danmarks Indsamling på denne måde. I en tid med krig, energikrise, klimakrise, fødevarekrise og en corona-pandemi, der endnu ikke har sluppet sit tag, er det børnene, der betaler den højeste pris. Der er hårdt brug for hjælp til verdens fattigste børn, og derfor håber vi, at dette års trøjeaktion kan rejse endnu flere penge til dem,
siger Per Hjuler, marketingdirektør i Norlys.

Danmarks Indsamling kan ses på DR1 lørdag den 4. februar 2023

Menu