Årets bagedystvinder og Munkholmskolen bager for børn

Torsdag den 12. januar gæster en række af de seneste og tidligere deltagere fra den store bagedyst Munkholmskolen, hvor de sammen med elever fra 5. klasse skal bage fastelavnsboller for at hjælpe verdens sårbare børn.

Den 4. januar – igennem hele januar foregår der indsamlingsaktiviteter til fordel for Danmarks Indsamling, som kulminerer i indsamlingsshowet på Værket i Randers, der vises på DR1 lørdag den 4. februar. En af disse aktiviteter finder sted på Munkholmskolen i Langå, hvor i alt 11 bagedystdeltagere bager fastelavnsboller med eleverne i 5. klasse den 12. januar.

Fastalavnsboller på auktion

Fastelavnsbollerne skal auktioneres bort til højestbydende virksomhed i Randers. Hvem ved, måske bliver det de dyreste fastelavnsboller i 2023? Alle pengene går ubeskåret til Danmarks Indsamling, som i år har fokus på verdens sårbare børn med 12 projekter på tværs af tre kontinenter. Alle bage-ingredienser er doneret af Dagli’ Brugsen Stevnstrup.

Bagedysten mellem tidligere deltagere

Elever fra 5. a, 5. b og bagedystdeltagere bliver delt i to hold, som bager mellem 8.30-16.

Hold 1 bager om formiddagen:’

Micki Cheng fra Randers, holdkaptajn (2015)
– Jon Edlund (2018)
– Laura Aagaard Nielsen (2022)
– Nanna Georgi (2022)
– Manja Lindgaard (2022)

Hold 2 bager om eftermiddagen:

Klaus Andersen, holdkaptajn (2022 vinder)
– Rosa Kildahl Christensen (2017)
– Michelle Olsen (2022)
– Jasper Stengel Finsen (2022)
– Susanne Meyerhoff (2022)
– Amrinder Kaur Sadana (2022)

I hele januar måned bliver der samlet ind til børnene gennem en række indsamlingsaktiviteter i hele Danmark. Fra børn, der går sammen gennem Børnenes Danmarks Indsamling, gymnasier der laver fredagscaféer, friskoler, efterskoler og højskoler der samler pant ind, løbeklubber der løber for det gode formål og meget, meget mere.

 

keyboard_arrow_up