1. Forside
  2. /
  3. Nyheder
  4. /
  5. Elvis har doneret 50.000 kr

Elvis har doneret 50.000 kr

En af Danmark største Elvis fan, Henrik Knudsen har sendt Elvis ind i Danmarks Indsamling. Elvis fan over hele Danmark har samlet 50.000 kr ind på auktion på Elvis LP’er,  plakater, autografer m.m.

Henrik Knudsen har været dedikeret fan siden han som tretten årig opdagede Elvis. Han har startet Fan Club of Denmark og en Elvis-udstilling. Han har indkøbt og samlet på Elvis-effekter gennem mange år. I 2002 skabte han et postordrefirma, som blev til den første danske Elvis butik.

Nu har han indsamlet 50.000 kr ved at sætte Elvis på auktion.

Start din egen indsamling

 

 

Vi bliver jo alle sammen berørt af samtiden, og jeg synes vi skal gøre noget for at hjælpe. Børn og unge skal have mulighed for at komme godt fra start, uanset hvor i verden de bor. Jeg er glad for at Elvis fans i hele Danmark har bakket op om vores indsamling.
siger Henrik Knudsen

Memphis Mansion – Graceland i Randers

I 2022 skabte Memphis Mansion –  som er en bygning, der en ligner Elvis’ hjem på en prik uden på.  Men inden for er det et Elvis-museum, souvenir- og merchandise-shop og en amerikansk-inspirerede diner.

Elvis fans over hele Danmark har budt på Elvis auktion

Det var netop effekter fra museet og Memphis Mansion, der blev sat på auktion i december måned.

I en række live udsendelser på Facebook har fans over hele Danmark købt plader, plakater, autografer, et stykke Elvis tøj, Elvis udklip you name it.

Netop Henrik Knudsen enorme Elvis netværk og Facebook grupper har deltaget og bidraget til Danmarks Indsamling. Rekorden blev en Elvis autograf, der gik til 7.500 kr og næsthøjeste hammerslag gik til en LP boks med 4 LP’er og et lille stykke Elvis tøj.

 

Se en af LIVEsendingerne af auktionen

 

 

 

Menu