HELE HÅNDBOLDDANMARK SAMLER IND VED AT SCORE MÅL

Hvert mål, der scores i alle håndboldkampe i Danmark den 28. og 29. januar 2023, udløser en donation på 50 kroner fra A.P. Møller – Mærsk & A.P. Møller Fonden til årets Danmarks Indsamling, der i år støtter verdens sårbare børn.

Du kan godt begynde at varme skudarmen op allerede nu, for der skal scores så mange mål som overhovedet muligt i den kommende weekend.

Se også håndboldherrene VM trøjer på auktion.

Mærsk giver 50 kr for hvert mål

Som en del af kampagnen ’Scor et verdensmål’ donerer A.P. Møller – Mærsk og A.P. Møller Fonden 50 kroner til Danmarks Indsamling for hvert mål, du og dit hold scorer i weekenden.

Alle mål i hele håndbolddanmark tæller med

Så hvert et mål tæller, når du går på banen – og det er uanset, om du spiller U13, seriebold eller ligakamp. Dermed er hele Håndbolddanmark igen i år med til at støtte Danmarks Indsamling og hjælpe verdens sårbare børn, og det skaber både stolthed og begejstring:

 

Det er fantastisk, at hele Håndbolddanmark igen i år får mulighed for at støtte Danmarks Indsamling – og så endda helt uden at gøre andet, end det de elsker, nemlig at spille håndbold. Så håndboldspillere over hele landet kan godt tage og juble ekstra meget over de mål, de selv og deres hold får scoret i weekenden. Jeg siger ikke, at vi skal juble, når modstanderen scorer, men det er næsten lige før,
fortæller Morten Stig Christensen, formand for Dansk Håndbold Forbund.

Scor et verdensmål Morten Stig Christensen

40.000 mål sidste år

Sidste år blev der scoret tæt på 40.000 mål, og det udløste altså en donation på to millioner kroner fra A.P. Møller – Mærsk og A.P. Møller Fonden. Et beløb, der formentlig bliver større i år, da der sidste år var en del kampe, der blev aflyst på grund af corona.

 

A.P. Møller Fonden og A.P. Møller – Mærsk er stolte af igen at kunne støtte op om Danmarks Indsamling, der i år sætter fokus på verdens sårbare børn i en tid med store kriser som krigen i Ukraine, tørke som følge af klimaforandringer og corona-pandemien. Hos A.P. Møller Fonden og A.P. Møller – Mærsk bidrager vi hver dag med løsninger og indsatser, der støtter op omkring vores kunder, medarbejdere og de samfund, vi er en del af. Vi er glade for, at vi kan give et yderligere bidrag, der kommer især de fattigste børn i verden til gode,
siger Lene Bjørn Serpa, bæredygtighedschef i A.P. Møller – Mærsk A/S.

Hele Håndbolddanmark samler ind

Håndboldspillere over hele landet er med til at afgøre beløbets størrelse i weekenden. Begge de danske landshold støtter også op om indsamlingen, og oven i beløbet fra ’Scor et verdensmål’ kommer også en donation fra Håndboldherrernes trøjeauktion i samarbejde med holdets hovedsponsor Norlys.

Hvor meget det er lykkes at samle ind i alt afsløres først ved det store show den 4. februar på DR1.

 

Vi kan ikke vente med at se, hvor mange mål der bliver scoret. Men med det engagement, vi oplevede sidste år fra hele Håndbolddanmark, kan det kun gå godt,

siger Mulle Juul Korsholm fra Danmarks Indsamling

og fortsætter:

– Vi er utroligt taknemmelig for vores samarbejde med Dansk Håndbold Forbund, A.P. Møller – Mærsk og A.P. Møller Fonden og Norlys. Lige nu oplever vi alt for mange kriser, hvor verdens fattigste og mest sårbare børn er de største ofre. Der er alvorligt brug for hver en krone, der bliver samlet ind, så vi kan hjælpe børnene videre i livet, slutter hun.

keyboard_arrow_up