Influenter får følgere og unge med på pantindsamling

Kæresteparret Max Munster og Laila Kilime, der bl.a. er kendt YouTube, Instagram og TikTok, har sagt ja til frivilligt at hjælpe os med at samle ind.

 

Vi hedder Laila og Max, og er et ungt par, som I måske kender fra nettet, og vi har startet vores egen (pant)indsamling.  Vi vil forsøge at hjælpe verdens sultne børn i nogle af verdens fattigste lande, eftersom børnene lever under fattige og utilstrækkelige vilkår. De er underernærede. Vi kan være med til at gøre en forskel, og det er det, der er hele vores mission med denne indsamling.”  Sådan skriver Max Munster og Laila Kilime på deres indsamling.

En del af Danmarks Pantindsamling

De har som alle andre deltagere i Danmarks Pantindsamling deres egen pantindsamling og kommer til at opfordre deres følgere til at gå med i pantindsamlingen. Max har 174.000 følgere på YouTube og Laila har 105.000 følgere. De har allerede inden kampagnestart samlet over 10.000 kr bl.a. doneret fra deres følgere.

Rørende kommentarer fra følgerne og penge på indsamlingen

På Instagram har de allerede opfordret følgerne til at skrive, hvorfor det er godt at støtte sagen og det er svært ikke at blive rørt på turen gennem kommentarsporet.

“Jeg synes det er en vigtig sag for alle dem der ikke har en mor eller en far i disse jule dage ! Jeg håber og tror på at pengene vil bruges godt. Jeg synes også det er godt at de lande der har god økonomi giver lidt til de andre !!! God jul til alle ❤️” skriver Marie Kloppenborg-Skrumsager.

Mange følgere valgte også at støtte helt fra 1 til 2000 kr og som parret siger i filmen her under: alle beløb tæller.

Mandag den 4. december kl. 15 har Max lagt den første af deres film på YouTube

Rejser til Etiopien for at se hjælpearbejdet med egne øjne

I januar skal de til Etiopien og se et af de projekter, som pengene går til.  Projektet bekæmper underernæring blandt børn i Etiopien. og støtter børn under 5 år samt gravide og ammende kvinder og unge mennesker mod alvorlig fejl- og underernæring for at sikre optimal vækst og udvikling hos børn.

Frivilligt samarbejde

Max og Laila har indgået et frivilligt samarbejde med Danmarks Indsamling og Dansk Retursystem. Dansk Retursystem dækker deres udgifter, som er direkte relateret til pantindsamling, fx transport og give aways. Danmarks Indsamling dækker udgifterne i forbindelse med rejsen til Etiopien.

keyboard_arrow_up