Organisationerne bag Danmarks Indsamling hjælper Gaza

Målrettet de stille katastrofer

Der er børn, der lider uden, at vi hører om det. De lever i katastrofer, som ikke får mediernes opmærksomhed – de lever i verden stille katastrofer. De børn har DR og de 12 organisationer bag Danmarks Indsamling sat fokus på siden 2007.  Derfor hjælper Danmarks Indsamling ikke i Gaza, men det gør flere af de 12 organisationer, der står bag Danmarks Indsamling:

De 12 projekter Danmarks Indsamling støtter er udvalgt, fordi hører til de stille katastrofer. Danmarks Indsamling gør en enorm indsats i verdens fattigste områder, hvor behovet er størst. Derfor formulerer organisationerne hvert år en række bæredygtige udviklingsprojekter inden for et specifikt tema. På den måde kan Danmark og Danmarks Indsamling i fællesskab løfte et helt område.

Hvad er Danmarks Indsamling

 

 

keyboard_arrow_up