Den er god nok: Vi har sendt en sms

Du får en sms fordi du tidligere har støttet

Danmarks Indsamling har tirsdag den 30. januar og onsdag den 31. januar 2024 sendt en sms til alle telefonnumre, der har bidraget eller deltaget i lotterierne i forbindelse med Danmarks Indsamling de foregående år

Afsender er: Indsamling

Teksten lyder:

“Du har før støttet Danmarks Indsamling. Du får nu en ny chancent vinde en ny BMW iX til 774.828 kr. Vind: Send BMW til 1212. Pris 150 kr. Beløbet betales via din mobilregning. Afmeld: Send STOP til 1212. Se med på lørdag på DR1. Mvh Danmarks Indsamling. (Denne SMS er ikke en del af DRs nyhedstjeneste)”

Men jeg har ikke støttet – hvorfor får jeg den så alligevel

Hvis du modtager en sms og ikke har støttet tidligere kan det være fordi, at du har fået nyt telefonnummer siden og at den tidligere ejer af nummeret har støttet.

Hvorfor sender vi sms’er ud?

Det er Danmarks Indsamlings mål at støtte verdens sultne børn For at gøre det har vi brug for penge, som vi bl.a. får fra danskerne i form af private bidrag og indtægter fra aktiviteter som fx sms’er. De telefonnumre, vi har sendt beskeder til har tidligere støttet Danmarks Indsamling, og derfor har vi en formodning om, at de har interesse i at bidrage igen. Hvis vi ikke kontakter danskerne, får vi færre bidrag til dem, der har behov for det. Vi respekterer selvfølgelig er nej tak, og man kan til enhver tid framelde sig ved at sendte STOP til 1212.

Det er desværre ikke muligt at deltage i lotterierne via MobilePay.

keyboard_arrow_up