Showet 2024

Se et sammenklip af 5 timers live tv show fra 2024.

Danmarks Pantindsamling

Friskoler, efterskoler, frie fagskoler og gymnasier samler pant.  Igen i år samler Danmarks børn og unge pant til fordel for verdens sultne børn.

Derfor samler vi ind

Lige nu er 13,6 millioner børn under fem år så udsultede, at de er i akut fare for at dø.  Millioner af uskyldige børn i verdens fattigste lande sulter.

Børnenes Danmarksindsamling

DR Lær, DR Ramasjang og DR Ultra kalder på alle Danmarks børn og beder dem om at gå for en god sags tjeneste i januar.  En kilometer giver 20 kr.

Håndbold: Det er MÅÅÅÅL-TID

Hele håndbolddanmark samler ind ved at score mål. Hvert mål scoret i 26. og 27. januar 2024, kan blive til måltider for børn i Kenya.

Nyheder

Resultat 102.130.401 kr
Årets Danmarks Indsamling endte på 102.130.401 kroner da danskerne samlede ind til verdens sultne børn Da Danmarks Indsamling og DR…
Læs mere
Mål bliver til måltider
I weekenden kan hvert håndboldmål udløse 15 måltider til børn i verdens fattigste lande. Den 27. og 28. januar går…
Læs mere

Virksomheder

Hele Danmarks Indsamling

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Verdensmål. Der er 17 mål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden. Alle organisationer bag Danmarks Indsamling arbejder til dagligt med mål nr. 1. – 4. og 6.

Læs mere om Danmarks Indsamling

keyboard_arrow_up