Indløs jeres pant

Er din skole med i Danmarks Pantindsamling er der 3 måder at indløse panten på.

Få panten hentet

Hvis I kan samle mere end 30 indsamlingssække fra Dansk Retursystem, kan I få hentet panten én gang i januar 2024. Hver gang I fylder en sæk med pant, scanner I den QR-kode, som er på sækken vha appen Returscanner. Alt det får I information om fra Dansk Retursystem, når I tilmelder jer til indsamlingen. Ved tilmelding får I bl.a. tilsendt de sække og strips, som I skal bruge.

Vi forventer at afhentningen vil ske mellem uge 3 og 4, så panten kan nå at blive talt op af Dansk Retursystem og sat ind direkte ind på jeres pantindsamling. De af jer, som ønsker afhentning og når mere end 30 fyldte sække i uge 2, vil få besked om forventet afhentningsdato, så I kan stille det frem til chaufføren.

Brug pant appen til at holde styr på hvor mange sække I har samlet

Tøm hele poser og sække på en pantstation

Dansk Retursystem har pantstationer i hele Danmark. Her kan I tømme hele poser og sække med tomme flasker og dåser i maskinen. Pengene får I ind via appen Pant på jeres valgte konto. Appen Pant skal I downloade før I panter. Når I har modtaget pengene på jeres konto, skal I overføre dem til jeres Mobilepay-nummer.

Herunder kan du se Hellebjerg Idrætsefterskole ved en at pantstationerne.

Pant i supermarkedet

I kan altid tage panten med til det nærmeste supermarked og putte flasker og dåser i automaten.

Indløs flaskebonen i kassen, fx når I alligevel køber ind og overfør beløbet til jeres MobilePay-nummer.

keyboard_arrow_up