1. Forside
  2. /
  3. Om Danmarks Indsamling
  4. /
  5. Søg om tilskud til projekt

Søg om tilskud til projekt

søg om tilskud

Søg om tilskud fra Danmarks Indsamling

Det er muligt at søge om tilskud fra Danmarks Indsamling. De organisationer, der kan komme i betragtning, skal stadig leve op til de samme krav, som de 12 humanitære organisationer, der deltager i årets indsamling. Organisationerne bag Danmarks Indsamling opfylder blandt andet krav til, hvilke verdensmål de arbejder med, samt hvordan de er organiseret.

Alle organisationerne arbejder målrettet med bæredygtige udviklingsprojekter, der bidrager til verdensmålene. Projekterne udvælges forud for indsamlingen og afvikles i nogle af verdens fattigste lande inddelt efter OECD’s opgørelse. NGO’erne sikrer basale menneskerettigheder som adgang til rent vand, lægehjælp og uddannelse. Projekterne er oftest målrettet børn i nød, fordi vi mener, at alle har ret til en tryg barndom.

Se de igangværende projekter, der støttes af Danmarks Indsamling 2022.

kriterier for at søge tilskud

Søg om tilskud til et projekt, sådan gør du:
Her kan du læse kriterierne for tildeling af tilskud til et projekt. Du finder også alle de dokumenter, der er nødvendige, såfremt din organisation vil søge tilskud til et projekt i forbindelse med Danmarks Indsamling 2023. Husk at sende ansøgningen afsted inden deadline.

Ansøgningsfristen var fredag den 7. oktober 2022 kl. 12.00. Der kan IKKE længere søges om tilskud fra Danmarks Indsamling 2023.

Dokumenterne findes her:

 

Menu