Virksomheder

Dansk erhvervsliv hjælper verdens børn.

Siden 2007 har Danmarks Indsamling samarbejdet med dansk erhvervsliv. Vores fælles mål er at rejse støtte til børn i nød. Det gør vi ved at bidrage til FNs Verdensmål gennem humanitære organisationers udviklingsprojekter.

Erhvervspartnerskaber

I Danmarks Indsamling har vi gennem tiden oplevet mange gode eksempler på erhvervspartnerskaber, hvor en donation har bidraget positivt til virksomhedens CSR-strategi.

Opfyld CSR mål

Fundraising som CSR-indsats skaber værdi, fordi virksomheder lever op til de skærpede forventninger om samfundsansvar fra omverdenen, og derved opnår større goodwill blandt kunder og interessenter.

Samfundsansvar

Gennem et partnerskab med Danmarks Indsamling får I en unik mulighed på én gang og vise, at I udviser samfundsansvar og bidrager til FN’s verdensmål. I år er verdensmål 2 særligt i fokus, fordi vi samler ind til verdens sultne børn.

Værdien af en donation

Der er mange muligheder for at blive markeret i forbindelse med Danmarks Indsamling.  Støtten bliver markeret afhængigt af donationens størrelse.

Jo større donation, jo større værdi for virksomheden.

Kontakt

Ønsker I mere information om, hvordan fundraising som CSR-strategi kan gå hånd i hånd med netop jeres virksomhedsprofil. Eller har I andre spørgsmål til erhvervssamarbejder?

Kontakt Partnerskabschef Rolf Bangsgaard på
business@danmarksindsamling.dk.

keyboard_arrow_up