Samfundsansvar og verdensmål

Med en donation og et partnerskab Danmarks Indsamling får danske virksomheder en unik mulighed på én gang at vise, at I udviser samfundsansvar og bidrager til FN’s verdensmål.  I år er verdensmål 2: Stop sult, særligt i fokus, fordi vi samler ind til verdens sultne børn.

Gennem et partnerskab arbejder vi sammen for mål 17 om partnerskab for handling.

Stop Sult

I år er verdensmål 2 særligt i fokus, fordi vi samler ind til verdens sultne børn.  Lige nu er 13,6 millioner børn under fem år så udsultede, at de er i akut fare for at dø.

Årsagerne til verdens sultkatastrofe er komplekse. Flere steder truer klimaforandringer med oversvømmelser og cykloner. Familier, som i forvejen lever i den yderste fattigdom, har mistet deres levebrød. Mange er tvunget på flugt.

Den globale fødevarekrise har forværret situation og gjort det vanskeligt for de mest sårbare familier at skaffe mad til deres børn. Hvis børnene overhovedet får mad, får de ikke den mad, de har brug for. Begge dele vil koste liv.

>> Læs hvad årets indsamling går til

En donation for verdensmålene

Hvert år har Danmarks Indsamling inviteret en række erhvervspartnere på besøg til de udviklingsprojekter, virksomhederne har hjulpet med at fundraise. Projekterne varetages af humanitære organisationer og bidrager alle til at opfylde verdensmålene.

På deres rejse har dansk erhvervsliv mødt nogle af de mennesker, hvis liv er forandret til det bedre takket være deres og andres økonomiske bidrag. Tag med på deres rejser her:

Kontakt

Ønsker I mere information om, hvordan fundraising som CSR-strategi kan gå hånd i hånd med netop jeres virksomhedsprofil. Eller har I andre spørgsmål til erhvervssamarbejder?

Kontakt Partnerskabschef Rolf Bangsgaard på
business@danmarksindsamling.dk.

keyboard_arrow_up