Virksomhedsbesøg 2018: Bygma i Etiopien

virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg 2018

Virksomhedsbesøget gik i 2018 til et af verdens fattigste lande: Etiopien. Med på rejsen var Bygma, som i flere år har støttet Danmarks Indsamling. I Etiopien er virkeligheden barsk og anderledes. Børn får børn. Uddannelse sættes på hylden, og overlevelse bliver det primære fokus.

Første stop på virksomhedsbesøget i Etiopien er et slumkvarter, hvor lokale familier bor tæt sammen og oplever problemer, der gør, at fremtiden kan virke håbløs. En pige på 14 er selv blevet mor, og har derfor været nødsaget til at sætte alt på standby for at tage sig af sin baby.

Se filmen: virksomhedsbesøg 2018 med Bygma i Etiopien her.

Projekter skaber håb

Næste stop på rejsen er et udviklingsprojekt, der sørger for basale rettigheder til unge mødre i Etiopien. Menneskerettigheder vi tager for givet,  som et tag over hovedet og skolegang til deres børn. Ved at skabe bedre vilkår, bliver det muligt for udsatte unge kvinder at opretholde en værdig levestandard med intakte drømme og håb om en bedre fremtid.

At skabe håb blandt verdens mest udsatte har været formålet med Danmarks Indsamling siden år 2007. Derfor er vi taknemmelige for samarbejdspartnere som Bygma. Uden vores erhvervspartnere var det ikke muligt at skabe positive forandringer. Forandringer gennem udviklingsprojekter, der bidrager til FN’s Verdensmål. Projekterne varetages af 12 danske NGO’er. Dem kan du møde her.

Hvilke projekter modtog ellers støtte i år 2018?
Se projekterne her.

Rejs med på Virksomhedsbesøg

Se med egne øjne, hvad pengene fra årets indsamling går til. Vil du vide mere om, hvordan jeres virksomhed kan rejse på virksomhedsbesøg i et af de lande, der modtager støtte fra Danmarks Indsamling?

Så læs mere om vores erhvervssamarbejder her.

Du er også velkommen til at kontakte os med spørgsmål på: erhverv@danmarksindsamling.dk 

keyboard_arrow_up