VIRKSOMHEDSBESØG 2021: VIKING I RWANDA

VIKING i Rwanda virksomhedsbesøg 2021

Virksomhedsbesøg 2021 gik til Rwanda

I 2021 gik virksomhedsbesøg med Danmarks Indsamling til Rwanda. Med på rejsen var Mette Brødholt Berg, Vice President People & Organization, fra Esbjerg-virksomheden VIKING Life-Saving Equipment.

Besøget bød blandt andet på indsigt i et projekt, hvor ekstremt fattige familier får hjælp til at sende små børn i skole eller give de unge i familien mulighed for gennemføre en uddannelse. Samtidig tilbydes mentorordninger og efteruddannelse til forældrene, så de inden for tre år kan blive selvforsørgende.

Projektet, som varetages af SOS Børnebyerne, er et godt eksempel på den langsigtede udviklingshjælp, Danmarks Indsamling har haft fokus på siden 2007.

Se hvordan besøget forløb her:


Om Danmarks Indsamling
En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande. Vi arbejder målrettet for at bidrage til FN’s Verdensmål med særligt fokus på mål nr. 1-4, samt 6.

Siden Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i februar 2007, har danskerne bidraget med mere end 1,3 milliarder kroner. Penge, der har hjulpet mere end syv millioner mennesker til en bedre tilværelse og håb om en fremtid.

Kom med på næste rejse
Skal jeres virksomhed med på næste virksomhedstur med Danmarks Indsamling?

Tilmeld jer som erhvervspartnere til indsamlingen og se, hvordan jeres donation kan gøre en verden til forskel dér, hvor behovet for hjælp er størst. 

keyboard_arrow_up