1. Forside
  2. /
  3. Presse

Presse

presse danmarks indsamling

Presse

Her finder du relevant presse-information i forbindelse med Danmarks Indsamling 2023.

Ikke-presserelaterede henvendelser klik her.

Formand for Danmarks Indsamlings styregruppe Mulle Juul Korsholm udtaler sig om Danmarks Indsamling og temaet på de humanitære organisationers vegne. Kontakt presse@danmarksindsamling.dk.

For nærmere oplysninger om de enkelte udviklingsprojekter under FN’s Verdensmål i verdens fattigste lande, kontakt de 12 organisationer bag Danmarks Indsamling. Find en oversigt her.

For nærmere oplysninger om det store indsamlingsshow på DR1, der hvert år fundraiser til fordel for børn i nød, kontakt DR Presse.

For nærmere oplysninger om indsamlingsaktiviteter mv. kontakt projektleder for Danmarks Indsamling, Stig Fog, E-mail: info@danmarksindsamling.dk.

Logo

Logo og foto kan frit benyttes i forbindelse med redaktionel omtale af Danmarks Indsamling 2023 mod kreditering af fotograf angivet under billedet. Al øvrig brug af logo og foto vil blive betragtet som krænkelse af de ophavsretlige bestemmelser.

Download årets logo med tema og brandlinje: JPG, PNG, AI og EPS (zip)

Download årets logo kun med brandlinje: JPG, PNG, AI og EPS (zip).

Download logo med showdato: JPG, PNG, AI og EPS (zip)

Download e-mailsignatur og vis, at I støtter Danmarks Indsamling 2022: JPG, PNG, AI og EPS (zip)

Download logo med “Støttet af Danmarks Indsamling”: JPG, PNG, AI og EPS (zip)

Download logo til brug i højformat: PNG (zip)

OBS: for at downloade zip-filerne via Chrome højreklik på link teksten og vælg “åbn link i ny fane”. Alternativt kan logoerne downloades i PNG nederst på denne side.

 

Danmark på Auktion-logo

Presse billeder fra projekter

Ønskes billeder til pressebrug eller på sociale medier, klik da på billederne nedenfor for at downloade dem i fuld størrelse. Husk altid at kreditere fotografen ved brug af billederne.

Billederne er fra de bæredygtige udviklingsprojekter, der varetages af 12 danske NGO’er. Alle projekter bidrager aktivt til at opfylde verdensmålene ved at sikre basale menneskerettigheder til verdens mest udsatte.

pressefoto Danmarks Indsamling
pressefoto Danmarks Indsamling
pressefoto Danmarks Indsamling
tilmeld virksomhed
Menu