Presse

Presse

Her finder du relevant presse-information i forbindelse med Danmarks Indsamling 2024. Find pressebilleder af projekter, værter og værtsby.

Kontaktinformationer til Ikke-presserelaterede henvendelser finder du på kontaktsiden.

  • Formand for Danmarks Indsamlings styregruppe Mulle Juul Korsholm udtaler sig om Danmarks Indsamling og temaet på de humanitære organisationers vegne. Kontakt presse@danmarksindsamling.dk.
  • For nærmere oplysninger om de enkelte udviklingsprojekter under FN’s Verdensmål i verdens fattigste lande, kontakt de 12 organisationer bag Danmarks Indsamling. Find en oversigt her.
  • For nærmere oplysninger om det store indsamlingsshow på DR1, der hvert år fundraiser til fordel for børn i nød, kontakt DR Presse.
  • For nærmere oplysninger om indsamlingsaktiviteter mv. kontakt projektleder for Danmarks Indsamling, Stig Fog, E-mail: info@danmarksindsamling.dk.

Logo 2024

Årets logo:

 

 

Logo og foto kan frit benyttes i forbindelse med redaktionel omtale af Danmarks Indsamling 2024 mod kreditering af fotograf angivet under billedet. Al øvrig brug af logo og foto vil blive betragtet som krænkelse af de ophavsretlige bestemmelser.

Download logo

Logo med tema og brandlinje.
JPG, PNG, AI og EPS (zip)

Årets logo kun med brandlinje:
JPG, PNG, AI og EPS (zip).

Download logo med showdato:
JPG, PNG, AI og EPS (zip)

E-mailsignatur
– vis at I støtter
JPG, PNG, AI og EPS (zip)

Pressebilleder fra projektlandene, værter og værtsby

keyboard_arrow_up