1. Forside
  2. /
  3. For skoler
  4. /
  5. Danmarks største fredagscafé 2023

Danmarks største fredagscafé 2023

Landets Gymnasier går én gang om året sammen om at samle ind til fordel for Danmarks Indsamling

Danmarks største fredagscafé 2023 bliver fredag den 3. februar 2023 – og der er et standup-show med Lasse Madsen på højkant

Danmarks største fredagscafé er en god tradition. En gang om året går landets gymnasier sammen med 12 af landets største NGO’er i Danmarks Indsamling om at hjælpe udsatte børn i fattige og katastroferamte områder. De penge gymnasierne fundraiser, går til projekter, der bidrager aktivt til at opfylde FN’s Verdensmål.

danmarks indsamling danmarks største fredagscafé

Lasse Madsen står klar

 

Vinderen af Danmarks Største Fredagscafé kan se frem til en stor oplevelse for hele skolen.

Lasse Madsen er kendt for hans jyske charme, hverdagsparodier og hans ekstraordinære evne til at improvisere. Hans folkelige og ligefremme tilgang til comedy er legendarisk og hans sketches med hverdagens stereotyper er hans varemærke. Måske skal Lasse Madsen besøge dit gymnasium?

Skal jeres gymnasie løbe med sejren og vinde en dag i selskab med Lasse? Tilmeld jeres gymnasium til Danmarks største Fredagscafé 2023 og hjælp verdens sårbare børn.

Grenaa Gymnasium vandt Lasse Madsen i 2023

Det blev Grenaa Gymnasium, der løb af med sejren i 2023 og for andet år i træk løb af med præmien, som i 2023 var et show med Lasse Madsen. Gymnasiet vandt efter lodtrækning blandt alle gymnasier, der havde samlet mindst 5 kroner ind pr. elev. Grenaa havde 6,04 % vinderchance, men var heldig i lodtrækningen. Tietgen Handelsgymnasium, der samlede hele 173.000 kroner ind havde 37,46 % chance.

 

Se indslag fra Ørestad Gymnasium om Danmarks største fredagscafé 2018

 

 


Resultater

 


Regler for konkurrencen 

Yousuf Ali_Syrien - Røde KorsDe gymnasier, der samler mere 5 kroner ind pr. elev, deltager i lodtrækningen om hovedpræmien.

Hvert gymnasium, der er med i lodtrækningen, har en vinderchance svarende til den andel af det samlede beløb, som gymnasiet har indsamlet.

Elevtallene får vi fra Undervisningsministeriet.

Alle gymnasier, der indsamler mindst 3.000 kroner, bliver vist med navn og beløb på TV.

Deadline 4. februar kl. 12.00

Jeres indsamlinger skal være indbetalt senest kl. 12.00 lørdag den 4. februar 2023. I indbetaler via MobilePay på telefonnummer 333 867 med jeres MobilePay-kode.

Hvis I har indsamlet penge, som I ikke kan nå at indbetale med MobilePay, skal I oplyse os om beløbet senest lørdag den 4. februar 2023 kl. 12.00 på info@danmarksindsamling.dk. Så skriver vi beløbet ind på indsamlingssiden, og I kan efterfølgende indbetale beløbet via en bankoverførsel. I modtager en faktura fra os på beløbet.

 


Vejledninger

 

 

Danmarks Største Fredagscafé laves i samarbejde med MobilePay.

FAQ om Danmarks Største Fredagscafé

Hvad er Danmarks Største Fredagscafé?
Hvert år konkurrerer gymnasier på tværs af landet med hinanden om at lave Danmarks Største Fredagsacfé, hvor hele skolen samler ind til årets Danmarks Indsamling. Vinderen af konkurrencen får en aften i selskab med en kendt dansk komiker.

 

Hvordan tilmelder man sit gymnasium til Danmarks Største Fredagscafé?
For at tilmelde gymnasiet til konkurrencen om Danmarks Største Fredagscafé skal I udfylde tilmeldingsformularen på hjemmesiden. Bemærk at tilmeldingen ikke er aktiv hele året, men typisk kan tilgås fra midten af oktober og frem til årets indsamlingsshow.

 

Kan alle gymnasier deltage i Danmarks Største Fredagscafé?
Ja, alle gymnasier kan tilmelde sig Danmarks Største Fredagscafé. Gymnasiernes vinderchancer i lotteriet beregnes desuden pr. elevtal, så små skoler har en fair chance i konkurrence mod større skoler.

 

Hvad kan man vinde til Danmarks Største Fredagscafé?
Gymnasier der deltager i konkurrencen om Danmarks Største Fredagscafé, kan vinde en underholdende aften for hele skolen i selskab med en kendt dansk komiker.

 

Hvordan laver man en god fredagscafé på sin skole?
Bliv inspireret til aktiviteter på vores hjemmeside, hvor I også kan downloade et inspirationskatalog. Kagesalg, tombolaer, flødebollekast og juicebar er blot nogle få eksempler på aktiviteter, der har værer afviklet på gymnasierne.

Menu