Efterskolernes indsamling

Efterskolerne er med i Hele Danmarks Pantindsamling

Dansk Retursystem og Danmarks Indsamling er gået sammen om Hele Danmarks Pantindsamling til fordel for verdens sultne børn. 

Vi har også indgået et samarbejde med både efterskolerne og friskolerne for at vise verden, at danske unge kan og vil være med til at hjælpe.  Vi samler pant ind til Danmarks Indsamling 2024, som går til verdens sultne børn og unge.

Undervisningsmaterialer, konkurrencer, ideer og jeres egen indsamlingsside

Sidste år deltog rigtig mange efterskoler og flere skoler var meget aktive i indsamlingen og var med i TV showet.

Vi håber at endnu flere vil samle ind og bruge de undervisningsmaterialer, vi har samlet til året tema: SULT!

Det hele er samlet på én side om Hele Danmarks Pantindsamling. hvor I bl.a. finder ideer til indsamlingen, undervisningsmaterialer og årets 3 konkurrencer.

Materiale for udskoling

De 12 organisationer der står bag Danmarks Indsamling og Dansk Retursystem har masser af materiale som kan bringe perspektiv på temaet for pantindsamlingen, som er sult, fødevaremangel og genanvendelse.

Vi har samlet materiale for udskolingen, for at gøre det let at sætte sult og fødevaremangel på skemaet.

Se efterskolernes resultat

Hver efterskole får sin egen MobilePay-kode, så forældre, gamle elever og andre kan støtte efterskolens indsamling undervejs. Se resultatet for hele Danmarks Pantindsamling.

Tak fordi efterskolen bidrager – igen

Efterskolerne har gennem mange år været trofaste partnere for Danmarks Indsamling og gennem årene har efterskolerne samlet millioner ind til nogle af verdens fattigste mennesker. Penge, der bl.a. er gået til langsigtet udviklingshjælp og til at sikre børn i nød basale rettigheder gennem projekter, der støtter FN’s Verdensmål.

Større beløb uden om MobilePay

Hvis I har større beløb end MobilePays beløbsgrænser eller penge, der er samlet ind på anden vis, så del beløbet ud på flere betalinger eller indbetal på betalingskort.

Alternativt kan I send beløbets størrelse til info@danmarksindsamling.dk senest lørdag den 4. februar 2023 kl. 12.00. Vi skriver beløbet på jeres indsamlingsopgørelse og sender jer en faktura I kan betale beløbet på.

Del jeres gode ideer på de sociale medier

Vi håber, at I har lyst til at poste lidt videoer og billeder fra jeres pantindsamling og initiativer på jeres sociale medier.  Tagger I os, så kan vi sammen nå længere ud med det gode bud-skab og måske få endnu flere til at pante for den gode sag.

Husk at tagge os med

så det bliver muligt at re-poste jeres opslag.

Se resultatet live

Hver efterskole får sin egen MobilePay-kode, så forældre, gamle elever og andre kan støtte efterskolens indsamling undervejs.  Se resultatet for hele Danmarks Pantindsamling.

Vi slutter med TV show 3. februar

Lørdag den 3. februar, hvor TV showet går på skærmen. Det samlede resultat fra alle efterskoler og resultatet fra hver enkelt efterskole der samler mere end 5.000 kr bliver offentliggjort i TV-showet.

Efterskolernes Indsamling laves i samarbejde med MobilePay, Betternow og Dansk Retursystem.

Kontakt os

Har I nogle spørgsmål, undren eller ønsker I at dele jeres gode arbejde med os? Så tøv ikke med at kontakte enten Janne eller Stig:

keyboard_arrow_up