Fredagscafé

Vi gør klar til Danmarks største fredagscafé 2019

Danmarks største fredagscafé er ved at blive en god tradion. En gang om året går landets gymnasier sammen med Danmark største hjælpeorganisationer i Danmarks Indsamling om at hjælpe sårbare børn i den fattige del af verden.

I 2019 holder vi Danmarks største fredagscafé fredag den 1. februar. I kan tilmelde jer allerede nu:

Gå til tilmeldingen

Tietgen vandt igen

17 gymnasier over hele landet gav den gas til Danmarks største fredagscafé 2018. Vinder blev for andet år i træk Tietgen Handelsgymnasium fra Odense, der som vindere fik besøg af Thomas Warberg. En af Danmarks bedste og sjoveste standup-komikere.

Se indslag fra Ørestad Gymnasium om Danmarks største fredagscafé 2018


Se resultaterne fra 2017

Se resultaterne fra 2018

Se video fra Favrskov Gymnasium 2017

 

Regler for konkurrencen (opdateres senere for 2019)

Jeres indsamlinger skal være indbetalt senest lXX I indbetaler via MobilePay på telefonnummer 1212 med jeres MobilePay-kode. Hvis I har indsamlet penge, som I ikke kan nå at indbetale med MobilePay, skal I oplyse os om beløbet senest XX på info@danmarksindsamling.dk Så skriver vi beløbet ind på indsamlingssiden, og I kan efterfølgende indbetale beløbet via en bankoverførsel. I modtager en faktura fra os på beløbet.

Konkurrencen skal være fair, så også mindre gymnasier har muligheden for at vinde. Derfor er vinderen det gymnasium, der har samlet mest ind per elev, ikke det gymnasium, der har det største samlede beløb. Elevtallene får vi fra Undervisningsministeriet.

Du kan finde fif til indsamlingen her (PDF)

Du kan få hjælp til pressearbejde, billeder m.m. her

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til info@danmarksindsamling.dk

Danmarks Største Fredagscafé laves i samarbejde med MobilePay.