1. Forside
  2. /
  3. For skoler
  4. /
  5. Danmarks største fredagscafé 2021

Danmarks største fredagscafé 2021

Danmarks største fredagscafé er ved at blive en god tradition. En gang om året går landets gymnasier sammen med Danmark største hjælpeorganisationer i Danmarks Indsamling om at hjælpe sårbare børn i den fattige del af verden

 


Mark LE FÊvre står klar

Vinderen af Danmarks Største Fredagscafé kan se frem til en stor oplevelse for hele skolen.

Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med Internet-sketches. Sidenhen har han dog koncentreret som om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow ”Bøvl”, som også skaffede ham en nominering som ”Årets komiker 2019”.

Tilmelding

Tilmeld skolen til Danmarks største Fredagscafé her

TILMELD

Rungsted Gymnasium vandt Ruben Sølvtoft i 2020

For fjerde år i træk blev det Tietgen Handelsgymnasium fra Odense, der samlede flest penge ind til Danmarks største Fredagscafé. Skolen havde da også 48,62 % chance for at vinde en oplevelse med komikeren Ruben Sølvtoft. Men lodtrækningen faldt ud til Rungsted Gymnasiums fordel.

Se indslag fra Ørestad Gymnasium om Danmarks største fredagscafé 2018


Resultater

Se resultaterne fra 2017

Se resultaterne fra 2018

Se resultaterne fra 2019

Se resultaterne fra 2020


Regler for konkurrencen 

De gymnasier, der samler mere 5 kroner ind pr. elev, deltager i lodtrækningen om hovedpræmien. Hvert gymnasium, der er med i lodtrækningen, har en vinderchance svarende til den andel af det samlede beløb, som gymnasiet har indsamlet. Elevtallene får vi fra Undervisningsministeriet.

Alle gymnasier, der indsamler mindst 3.000 kroner, bliver vist med navn og beløb på TV.

Jeres indsamlinger skal være indbetalt senest kl. 12.00 lørdag den 6. februar 2021. I indbetaler via MobilePay på telefonnummer 333 867 med jeres MobilePay-kode. Hvis I har indsamlet penge, som I ikke kan nå at indbetale med MobilePay, skal I oplyse os om beløbet senest lørdag den 6. februar kl. 12.00 på info@danmarksindsamling.dk. Så skriver vi beløbet ind på indsamlingssiden, og I kan efterfølgende indbetale beløbet via en bankoverførsel. I modtager en faktura fra os på beløbet.


Vejledninger

Vejledning til indbetaling (PDF)

Vejledning til at lave QR-kode til MobilePay (PDF)

Få inspiration til indsamlingsaktiviteter (PDF)

Du kan få hjælp til pressearbejde, billeder m.m. her

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til info@danmarksindsamling.dk

Danmarks Største Fredagscafé laves i samarbejde med MobilePay.

 

 

 

Menu