Danmarks største fredagscafé 2020

Danmarks største fredagscafé er ved at blive en god tradition. En gang om året går landets gymnasier sammen med Danmark største hjælpeorganisationer i Danmarks Indsamling om at hjælpe sårbare børn i den fattige del af verden

 

Få Ruben Sølvtoft til dit gymnasium

I 2020 holder vi Danmarks største fredagscafé fredag den 31. januar. Og vinderen af Danmarks største fredagscafé 2020 får et stand up-show med Ruben Sølvtoft.

Ruben Søltoft og hans unikke og finurligt komiske talent har været stærkt efterspurgt, siden han gjorde sin debut på den danske stand-up scene. Den talentfulde og charmerende komiker har været rundt i landet med hele to one-man shows. Hans seneste show ”Ting Fra Min Mund” har solgt over 40.000 billetter og har kunnet melde udsolgt i næsten hele landet.

 

Gå til tilmeldingen

Grenaa Gymnasium vandt Nikolaj Stokholm i 2019

For tredje år i træk blev det Tietgen Handelsgymnasium fra Odense, der samlede flest penge ind til Danmarks største Fredagscafé. Skolen havde da også 43,52 % chance for at vinde en oplevelse med komikeren Nikolaj Stokholm. Men lodtrækningen faldt ud til Grenaa Gymnasiums fordel.

Se indslag fra Ørestad Gymnasium om Danmarks største fredagscafé 2018

Resultater

Se resultaterne fra 2017

Se resultaterne fra 2018

Se resultaterne fra 2019

Regler for konkurrencen 

De gymnasier, der samler mere 5 kroner ind pr. elev, deltager i lodtrækningen om hovedpræmien. Hvert gymnasium, der er med i lodtrækningen, har en vinderchance svarende til den andel af det samlede beløb, som gymnasiet har indsamlet. Elevtallene får vi fra Undervisningsministeriet.

Alle gymnasier, der indsamler mindst 3.000 kroner, bliver vist med navn og beløb på TV.

Jeres indsamlinger skal være indbetalt senest kl. 12.00 lørdag den 1. februar 2020. I indbetaler via MobilePay på telefonnummer 1212 med jeres MobilePay-kode. Hvis I har indsamlet penge, som I ikke kan nå at indbetale med MobilePay, skal I oplyse os om beløbet senest lørdag den 1. februar kl. 12.00 på info@danmarksindsamling.dk. Så skriver vi beløbet ind på indsamlingssiden, og I kan efterfølgende indbetale beløbet via en bankoverførsel. I modtager en faktura fra os på beløbet.

Vejledninger

Vejledning til indbetaling (PDF)

Vejledning til at lave QR-kode til MobilePay (PDF)

Få inspiration til indsamlingsaktiviteter (PDF)

Du kan få hjælp til pressearbejde, billeder m.m. her

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til info@danmarksindsamling.dk

Danmarks Største Fredagscafé laves i samarbejde med MobilePay.