1. Forside
  2. /
  3. For skoler
  4. /
  5. Danmarks største fredagscafé 2022

Danmarks største fredagscafé 2022

landets Gymnasier går én gang om året sammen om at fundraise til fordel for danmarks indsamling

Danmarks største fredagscafé 2022 bliver fredag den 28. januar 2022 – og der er et standup-show med Nikolaj Stokholm på højkant

Danmarks største fredagscafé er en god tradition. En gang om året går landets gymnasier sammen med 12 af landets største NGO’er i Danmarks Indsamling om at hjælpe udsatte børn i fattige og katastroferamte områder. De penge gymnasierne fundraiser, går til projekter, der bidrager aktivt til at opfylde FN’s Verdensmål.

danmarks indsamling danmarks største fredagscafé


Nikolaj StokhoLm står klar

Vinderen af Danmarks Største Fredagscafé kan se frem til en stor oplevelse for hele skolen.

Nikolaj Stokholm har nok ikke brug for en særlig præsentation, da han har været en af Danmarks bedste komikere siden debuten i 2007. I 2021 turnerer han landet rundt med showet “Turen går til Nikolaj Stokholm”. Måske turen skal gå til dit gymnasium?


Skal jeres gymnasie løbe med sejren og vinde en aften i selskab med Nikolaj? Tilmeld jeres gymnasium til Danmarks største Fredagscafé 2022 til fordel for coronakrisens børn. (Tilmeldingen er lukket)

Grenaa Gymnasium vandt Nikolaj Stokholm i 2022

Det blev Grenaa Gymnasium, der løb af med sejren i 2022 og fik en oplevelse med Nikolaj Stokholm som tak for hjælpen.

Se indslag fra Ørestad Gymnasium om Danmarks største fredagscafé 2018


Resultater

Se resultaterne fra 2017

Se resultaterne fra 2018

Se resultaterne fra 2019

Se resultaterne fra 2020

Se resultaterne fra 2021

Se resultaterne fra 2022


Regler for konkurrencen 

De gymnasier, der samler mere 5 kroner ind pr. elev, deltager i lodtrækningen om hovedpræmien. Hvert gymnasium, der er med i lodtrækningen, har en vinderchance svarende til den andel af det samlede beløb, som gymnasiet har indsamlet. Elevtallene får vi fra Undervisningsministeriet.

Alle gymnasier, der indsamler mindst 3.000 kroner, bliver vist med navn og beløb på TV.

Jeres indsamlinger skal være indbetalt senest kl. 12.00 lørdag den 29. januar 2022. I indbetaler via MobilePay på telefonnummer 333 867 med jeres MobilePay-kode. Hvis I har indsamlet penge, som I ikke kan nå at indbetale med MobilePay, skal I oplyse os om beløbet senest lørdag den 29. januar 2022 kl. 12.00 på info@danmarksindsamling.dk. Så skriver vi beløbet ind på indsamlingssiden, og I kan efterfølgende indbetale beløbet via en bankoverførsel. I modtager en faktura fra os på beløbet.


Vejledninger

Vejledning til indbetaling (PDF)

Vejledning til at lave QR-kode til MobilePay (PDF)

Få inspiration til indsamlingsaktiviteter (PDF)

Vejledning til at lave en PR indsats (PDF).

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til info@danmarksindsamling.dk

Danmarks Største Fredagscafé laves i samarbejde med MobilePay.

 

FAQ om Danmarks Største Fredagscafé

Hvad er Danmarks Største Fredagscafé?
Hvert år konkurrerer gymnasier på tværs af landet med hinanden om at lave Danmarks Største Fredagsacfé, hvor hele skolen samler ind til årets Danmarks Indsamling. Vinderen af konkurrencen får en aften i selskab med en kendt dansk komiker.

Hvordan tilmelder man sit gymnasium til Danmarks Største Fredagscafé?
For at tilmelde gymnasiet til konkurrencen om Danmarks Største Fredagscafé skal I udfylde tilmeldingsformularen på hjemmesiden. Bemærk at tilmeldingen ikke er aktiv hele året, men typisk kan tilgås fra midten af oktober og frem til årets indsamlingsshow.

Kan alle gymnasier deltage i Danmarks Største Fredagscafé?
Ja, alle gymnasier kan tilmelde sig Danmarks Største Fredagscafé. Gymnasiernes vinderchancer i lotteriet beregnes desuden pr. elevtal, så små skoler har en fair chance i konkurrence mod større skoler.

Hvad kan man vinde til Danmarks Største Fredagscafé?
Gymnasier der deltager i konkurrencen om Danmarks Største Fredagscafé, kan vinde en underholdende aften for hele skolen i selskab med en kendt dansk komiker.

Hvordan laver man en god fredagscafé på sin skole?
Bliv inspireret til aktiviteter på vores hjemmeside, hvor I også kan downloade et inspirationskatalog. Kagesalg, tombolaer, flødebollekast og juicebar er blot nogle få eksempler på aktiviteter, der har værer afviklet på gymnasierne.

Menu