1. Forside
  2. /
  3. For skoler
  4. /
  5. Danmarks største fredagscafé 2021

Danmarks største fredagscafé 2021

landets Gymnasier går én gang om året sammen om at fundraise til fordel for danmarks indsamling

Danmarks største fredagscafé er ved at blive en god tradition. En gang om året går landets gymnasier sammen med 12 af landets største NGO’er i Danmarks Indsamling om at hjælpe udsatte børn i fattige og katastroferamte områder. De penge gymnasierne fundraiser, går til projekter, der bidrager aktivt til at opfylde FN’s Verdensmål.

Vi ved, at covid19 har sat en midlertidig stopper for fredagscaféen, som vi kender den fra tidligere år – men vi vil på det kraftigste opfordre alle til at nytænke årets fundraising, så vi i sammen – hver for sig – kan skabe håb for coronakrisens børn.


corona-venlig fundraising

Vi vil gerne hjælpe jer lidt på vej med idéer til aktiviteter, I kan gennemføre på trods af coronasituationen. Hvad med for eksempel at:

  • Lave et lotteri over jeres intranet med daglig lodtrækning af numre
  • Invitere alle til digital banko over zoom (find banko-plader til print her)
  • Afholde en online støttekoncert med billetsalg til fordel for børn i nød
  • Invitere til udendørs støtte-sportsaktiviteter i mindre grupper

Har I selv gode forslag til corona-venlige fundraising aktiviteter til fordel for humanitære projekter, der bidrager til FN’s Verdensmål?

Så send gerne en mail til sekretariatet.

 

danmarks indsamling danmarks største fredagscafé


Mark LE FÊvre står klar

Vinderen af Danmarks Største Fredagscafé kan se frem til en stor oplevelse for hele skolen.

Mark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches. Siden hen har han dog koncentreret som om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow ”Bøvl”, som også skaffede ham en nominering som ”Årets komiker 2019”.


Skal jeres gymnasie løbe med sejren og vinde en aften i selskab med Mark? Tilmeld jeres gymnasium til Danmarks største Fredagscafé 2021 til fordel for coronakrisens børn lige her:


Rungsted Gymnasium vandt Ruben Sølvtoft i 2020

For fjerde år i træk blev det Tietgen Handelsgymnasium fra Odense, der samlede flest penge ind til Danmarks største Fredagscafé. Skolen havde da også 48,62 % chance for at vinde en oplevelse med komikeren Ruben Sølvtoft. Men lodtrækningen faldt ud til Rungsted Gymnasiums fordel.

Se indslag fra Ørestad Gymnasium om Danmarks største fredagscafé 2018


Resultater

Se resultaterne fra 2017

Se resultaterne fra 2018

Se resultaterne fra 2019

Se resultaterne fra 2020


Regler for konkurrencen 

De gymnasier, der samler mere 5 kroner ind pr. elev, deltager i lodtrækningen om hovedpræmien. Hvert gymnasium, der er med i lodtrækningen, har en vinderchance svarende til den andel af det samlede beløb, som gymnasiet har indsamlet. Elevtallene får vi fra Undervisningsministeriet.

Alle gymnasier, der indsamler mindst 3.000 kroner, bliver vist med navn og beløb på TV.

Jeres indsamlinger skal være indbetalt senest kl. 12.00 lørdag den 6. februar 2021. I indbetaler via MobilePay på telefonnummer 333 867 med jeres MobilePay-kode. Hvis I har indsamlet penge, som I ikke kan nå at indbetale med MobilePay, skal I oplyse os om beløbet senest lørdag den 6. februar kl. 12.00 på info@danmarksindsamling.dk. Så skriver vi beløbet ind på indsamlingssiden, og I kan efterfølgende indbetale beløbet via en bankoverførsel. I modtager en faktura fra os på beløbet.


Vejledninger

Vejledning til indbetaling (PDF)

Vejledning til at lave QR-kode til MobilePay (PDF)

Få inspiration til indsamlingsaktiviteter (PDF)

Du kan få hjælp til pressearbejde, billeder m.m. her

Har du spørgsmål, kan du altid skrive til info@danmarksindsamling.dk

Danmarks Største Fredagscafé laves i samarbejde med MobilePay.

 

 

Menu