Frie Fagskolers indsamling

Frie Fagskoler er med i Hele Danmarks Pantindsamling

Dansk Retursystem og Danmarks Indsamling er gået sammen om Hele Danmarks Pantindsamling til fordel for verdens sultne børn. 

Vi har også indgået et samarbejde med både frie fagskoler, gymnasier, efterskolerne og friskolerne for at vise verden, at danske unge kan og vil være med til at hjælpe.  Vi samler pant ind til Danmarks Indsamling 2024, som går til verdens sultne børn og unge.

Undervisningsmaterialer, konkurrencer, ideer og jeres egen indsamlingsside

Det er første gang De Frie Fagskoler er med i Danmarks Indsamling og vi håber at så mange skoler som muligt vil samle pant til fordel for verdens sulte børn.

at skolerne vil bruge de undervisnings materialer vi har stillet til rådighed.

Alle skoler får deres egen indsamlingsside, hvor I kan følge med i hvor meget der er kommet ind og ser hvordan det går på andre skoler.

Der er tre konkurrencer og masser af inspiration til hvordan man kan samle panten ind.

Vi håber at endnu flere vil samle ind og bruge de undervisningsmaterialer, vi har samlet til året tema: SULT!

Det hele er samlet på én side om Hele Danmarks Pantindsamling. hvor I bl.a. finder ideer til indsamlingen, undervisningsmaterialer og årets 3 konkurrencer.

Se De Frie Fagskolers resultat

Hver skole får sin egen MobilePay-kode, så forældre, gamle elever og andre kan støtte skolens indsamling undervejs. Se resultatet for hele Danmarks Pantindsamling.

Større beløb uden om MobilePay

Hvis I har større beløb end MobilePays beløbsgrænser eller penge, der er samlet ind på anden vis, så del beløbet ud på flere betalinger eller indbetal på betalingskort.

Alternativt kan I send beløbets størrelse til info@danmarksindsamling.dk senest lørdag den 3. februar 2023 kl. 12.00. Vi skriver beløbet på jeres indsamlingsopgørelse og sender jer en faktura I kan betale beløbet på.

Del jeres gode ideer på de sociale medier

Vi håber, at I har lyst til at poste lidt videoer og billeder fra jeres pantindsamling og initiativer på jeres sociale medier.  Tagger I os, så kan vi sammen nå længere ud med det gode budskab og måske få endnu flere til at pante for den gode sag.

Husk at tagge os med

så det bliver muligt at re-poste jeres opslag.

Se resultatet live

Hver frie fagskole får sin egen MobilePay-kode, så forældre, gamle elever og andre kan støtte skolens indsamling undervejs.  Se resultatet for hele Danmarks Pantindsamling.

Vi slutter med TV show 3. februar

Lørdag den 3. februar, hvor TV showet går på skærmen. Det samlede resultat fra alle frie fagskoler og resultatet fra hver enkelt skole der samler mere end 5.000 kr bliver offentliggjort i TV-showet.

Danmarks Indsamling laves i samarbejde med MobilePay, Betternow og Dansk Retursystem.

Kontakt os

Har I nogle spørgsmål, undren eller ønsker I at dele jeres gode arbejde med os? Så tøv ikke med at kontakte os på info@danmarksindsamling.dk

keyboard_arrow_up