1. Forside
  2. /
  3. For skoler
  4. /
  5. Friskolernes indsamling

Friskolernes indsamling

Giv din pant til verdens sårbare børn

Hele Danmarks Pantindsamling

Dansk Retursystem og Danmarks Indsamling er gået sammen om Hele Danmarks Pantindsamling til fordel for verdens sårbare børn. 

Vi har også indgået et samarbejde med både efterskolerne og friskolerne for at vise verden, at danske unge kan og vil være med til at hjælpe.  Vi samler pant ind til Danmarks Indsamling 2023, som går til verdens sårbare børn og unge.

Giv-din-pant-til-verdens-sårbare-børn

Sådan deltager I?

Meld jer til på Danske Retursystems hjemmeside.

>> Tilmeld din skole

Vejledning til Mobile pay

Hent vejledninger til hvordan I laver skolens egen QR kode.

>> Se vejledningerne  

Hvad går pengene til?

Organisationer bag Danmarks Indsamling har udpeget 12 projekter.

>> Se igangværende projekter

Se resultatet live

Hver friskole får sin egen MobilePay-kode, så forældre, gamle elever og andre kan støtte efterskolens indsamling undervejs.

Konkurrence – vind 10.000 kr

Den skole eller forening der har indsamlet flest penge vinder hovedpræmien på 10.000 kr. til fx en DJ eller noget andet efter eget valg.

Vi finder vinderen lørdag den 4. februar kl. 12 og giver direkte besked på mail.  Ligeledes laver vi et opslag på Danmarks Indsamlings Facebook og Instagram.

Alle skoler og foreninger der indsamler mindst 10.000 kroner, bliver vist med navn og beløb på TV til det store show den 4. februar på DR1.

 

Tak fordi friskolen bidrager

Vi er taknemmelige over at friskolerne vil være med til at hjælpe nogle af verdens fattigste mennesker.

Pengene går langsigtet udviklingshjælp og til at sikre børn i nød basale rettigheder gennem projekter, der støtter FN’s Verdensmål.

Del jeres gode ideer på de sociale medier

Vi håber, at I har lyst til at poste lidt videoer og billeder fra jeres pantindsamling og initiativer på jeres sociale medier.  Tagger I os, så kan vi sammen nå længere ud med det gode bud-skab og måske få endnu flere til at pante for den gode sag. Husk at tagge os med

 

 

så det bliver muligt at re-poste jeres opslag.

Større beløb uden om MobilePay

Hvis I har større beløb end de beløbsgrænser, der er på jeres MobilePay-løsninger eller penge, der er samlet ind på anden vis, så kan I dele beløbet ud på flere betalinger eller indberette beløbet via info@danmarksindsamling.dk senest lørdag den 4. februar 2023 kl. 12.00. Så skriver vi beløbet på jeres indsamlingsopgørelse og sender jer en faktura efterfølgende, som I kan betale beløbet på.

Vi slutter med TV show 4. februar

Lørdag den 4. februar, hvor TV showet går på skærmen. Det samlede resultat fra alle friskoler og resultatet fra hver enkelt skole bliver offentliggjort i TV-showet.

Friskolernes Indsamling laves i samarbejde med MobilePay og Dansk Retursystem.

 

Menu