Friskolernes indsamling

Friskolernes pantindsamling

Dansk Retursystem og Danmarks Indsamling er gået sammen om Hele Danmarks Pantindsamling til fordel for verdens sultne børn. 

Vi har også indgået et samarbejde med både  frie fagskoler, gymnasier, efterskolerne og friskolerne for at vise verden, at danske unge kan og vil være med til at hjælpe.  Vi samler pant ind til Danmarks Indsamling 2024, som går til verdens sultne børn og unge.

Undervisningsmaterialer, ideer og jeres egen indsamling

Sidste år deltog mange friskoler og vi håber at endnu flere vil samle ind og bruge de undervisningsmaterialer, vi har samlet til året tema: SULT!

Det hele er samlet på én side om Hele Danmarks Pantindsamling. hvor I bl.a. finder ideer til indsamlingen, undervisningsmaterialer og årets 3 konkurrencer.

Se resultatet live

Hver friskole får sin egen MobilePay-kode, så forældre, gamle elever og andre kan støtte efterskolens indsamling undervejs.  Se resultatet for hele Danmarks Pantindsamling.

Materiale for alle klassetrin

De 12 organisationer der står bag Danmarks Indsamling og Dansk Retursystem har masser af materiale som kan bringe perspektiv på temaet for pantindsamlingen, som er sult, fødevaremangel og genanvendelse.

Vi har samlet undervisningsmaterialer for 0-6. klasse og for 7-9. klasse, for at gøre det let at sætte sult og fødevaremangel på skemaet.

Tak fordi friskolen bidrager

Vi er taknemmelige over at friskolerne vil være med til at hjælpe nogle af verdens fattigste mennesker.

Pengene går langsigtet udviklingshjælp og til at sikre børn i nød basale rettigheder gennem projekter, der støtter FN’s Verdensmål.

Del jeres gode ideer på de sociale medier

Vi håber, at I har lyst til at poste lidt videoer og billeder fra jeres pantindsamling og initiativer på jeres sociale medier.  Tagger I os, så kan vi sammen nå længere ud med det gode bud-skab og måske få endnu flere til at pante for den gode sag. Husk at tagge os med

 

 

så det bliver muligt at re-poste jeres opslag.

Større beløb uden om MobilePay

Hvis I har større beløb end de beløbsgrænser, der er på jeres MobilePay-løsninger eller penge, der er samlet ind på anden vis, så kan I dele beløbet ud på flere betalinger eller indbetale via betalingskort på jeres indsamling.

Alternativt kan I indberette beløbet via info@danmarksindsamling.dk senest lørdag den 3. februar 2024 kl. 12.00. Så skriver vi beløbet på jeres indsamlingsopgørelse og sender jer en faktura efterfølgende, som I kan betale beløbet på.

Vi slutter med TV show 3. februar

Lørdag den 3. februar, hvor TV showet går på skærmen. Det samlede resultat fra alle friskoler og resultatet fra hver enkelt skole bliver offentliggjort i TV-showet.

Friskolernes Indsamling laves i samarbejde med MobilePay, Betternow og Dansk Retursystem.

 

keyboard_arrow_up