Højskolernes indsamling

Højskolerne er med i Hele Danmarks Pantindsamling

Dansk Retursystem og Danmarks Indsamling er gået sammen om Hele Danmarks Pantindsamling til fordel for verdens sårbare børn. 

Vi har også indgået et samarbejde med bl.a. efterskolerne og friskolerne for at vise verden, at danske unge kan og vil være med til at hjælpe.  Vi samler pant ind til Danmarks Indsamling 2023, som går til verdens sårbare børn og unge.

Giv-din-pant-til-verdens-sårbare-børn

Sådan deltager I?

Meld jer til på Danske Retursystems hjemmeside.

>> Tilmeld din højskole

Vejledning til Mobile pay

Hent vejledninger til hvordan I laver skolens egen QR kode.

>> Se vejledningerne

Hvad går pengene til?

Organisationer bag Danmarks Indsamling har udpeget 12 projekter.

>> Se igangværende projekter

Se resultatet live

Hver højskole får sin egen MobilePay-kode, så forældre, gamle elever og andre kan støtte højskolens indsamling undervejs.

Konkurrence – vind 10.000 kr

Den skole eller forening der har indsamlet flest penge vinder hovedpræmien på 10.000 kr. til fx en DJ eller noget andet efter eget valg.

Vi finder vinderen lørdag den 4. februar kl. 12 og giver direkte besked på mail.  Ligeledes laver vi et opslag på Danmarks Indsamlings Facebook og Instagram.

Alle skoler og foreninger der indsamler mindst 10.000 kroner, bliver vist med navn og beløb på TV til det store show den 4. februar på DR1.

 

Tak fordi eleverne bidrager

Højskolerne har tradition for at deltage i demokratiet og danne unge til at blive gode samfundsborgere. Så at deltage i indsamling til verdens sårbare børn er godt i tråd med Højskolernes formål. Så vi glæder os over at eleverne samler pant til Hele Danmarks Pantindsamling.

Større beløb uden om MobilePay

Hvis I har større beløb end MobilePays beløbsgrænser eller penge, der er samlet ind på anden vis, så del beløbet ud på flere betalinger eller send beløbet størrelse til info@danmarksindsamling.dk senest lørdag den 4. februar 2023 kl. 12.00. Vi skriver beløbet på jeres indsamlingsopgørelse og sender jer en faktura I kan betale beløbet på.

Del jeres gode ideer på de sociale medier

Vi håber, at I har lyst til at poste lidt videoer og billeder fra jeres pantindsamling og initiativer på jeres sociale medier.  Tagger I os, så kan vi sammen nå længere ud med det gode bud-skab og måske få endnu flere til at pante for den gode sag.

Husk at tagge os med

så det bliver muligt at re-poste jeres opslag.

Vi slutter med TV show 4. februar

Lørdag den 4. februar, hvor TV showet går på skærmen. Det samlede resultat fra alle efterskoler og resultatet fra hver enkelt efterskole bliver offentliggjort i TV-showet.

 

Højskolernes Indsamling laves i samarbejde med MobilePay og Dansk Retursystem.

Kontakt os

Har I nogle spørgsmål, undren eller ønsker I at dele jeres gode arbejde med os? Så tøv ikke med at kontakte enten Janne eller Stig:

keyboard_arrow_up