Få besøg eller besøg

Danmarks Indsamling 2024 sætter fokus på sult og fødevaremangel. Her finder du muligheder for at skolen kan få besøg eller I kan besøge en at de tjenster Dansk Retursystem og organisationerne bag udbyder. Find også undervisningsmaterialer og overblikket over Danmarks Pantindsamling.

Få besøg på skolen eller tag på besøg

BOOK EN BESØGSDAG

Besøg Dansk Retursystem. Der vil I se, hvad der sker med de flasker og dåser, som I panter. Vores skræddersyede program er designet til grundskoleelever og vil guide jer gennem alle trinene i genanvendelsen

Klassetrin:  Mellemtrin, udskoling og ungdomsuddannelse.

FÅ BESØG AF GO GLOBAL

Oplæg eller workshops hvor de medbringer lærerigt, kreativt undervisningsmateriale. Formålet er at engagere danske unge til at reflektere over klimaforandringer, fattigdom og ulighed i verden. OBS! Der er deadline for bestilling af besøg 1. september med en begrænsning på 10 besøg.

Klassetrin:  Udskoling og ungdomsuddannelse.

RØDE KORS OPLEVELSEN

Få indblik i hvordan nødhjælpsorganisationer forsøger at løse længervarende og akutte kriser.  Autentisk nødhjælpsudstyr, virtual reality og krævende dilemmaspil.

Klassetrin:  Udskoling og ungdomsuddannelse.

Fag: Samfundsfag, Dansk og Naturgeografi

REJS UD 

Med Go Global kan I rejse ud med højskolen eller efterskolen. Få et unikt indblik i globale problemstillinger mulighed for aktivt at tage del i udviklingsarbejde.

FÅ ET GRATIS FOREDRAG

Mange af organisationerne tilbyder at komme forbi og holde foredrag.

WORKSHOPS Verden ind i klassen

Få besøg fra VerdensKlassen – en stribe spændende workshops – fx om klimaforandringer. Formål: at få eleverne til at reflektere over globale- og lokale problemstillinger.

Klassetrin:  Udskoling og ungdomsuddannelse.

FÅ BESØG AF EN ASYLANSØGER

Med oplæg og performances giver vi unge asylansøgere en platform til at fortælle deres historier og sætte fokus på, hvordan det er at leve som ungt menneske på de danske asylcentre.

FLYGTNINGE FORTÆLLER

DFUNK’s fortællernetværk består af 18 unge individer i alderen 15-30 år med flugterfaringer, der alle er uddannede i at fortælle deres personlige historier.

keyboard_arrow_up