Støt Danmarks Indsamling

Støt dette års Danmarks Indsamling

Sådan kan du støtte Danmarks Indsamling:

SMS

Send SMS med DI til 1212 og betal 150 kr.

Tjenesten udbydes af DI, c/o Røde Kors.

MobilePay

Giv et valgfrit beløb til telefonnummer

333 867

Betalingskort

Støt med frivilligt beløb og få skattefradrag af dit bidrag.

Hvad går pengene til?

Når du støtter årets Danmarks Indsamling, går pengene til at give udsatte børn en ny start. Børn, der hver dag lever med de fatale konsekvenser, coronapandemien har medført i verdens fattigste lande. Børn, der har mistet håbet om en bedre fremtid.

12 humanitære organisationer

Bag Danmarks Indsamling står 12 af landets største humanitære organisationer. De varetager bæredygtige nødhjælpsprojekter, der bidrager til FNs Verdensmål. Se hvilke projekter, der modtager midler fra dettes års indsamling.

Støt Danmarks Indsamling via fundraising aktiviteter

Der er rig mulighed for at gøre en forskel for børn i nød. For eksempel har gymnasier mulighed for at deltage i en konkurrence om at vinde en aften med stand-up komik, imens efterskolerne dyster på tværs af hele landet.

Børn hjælper børn igennem projektet Børnenes Danmarks Indsamling, imens virksomheder i hele Danmark arbejder med fundraising som en del af deres CSR strategi.

Savner du inspiration til aktiviteter, der kan skabe engagement i Danmarks Indsamling? Se hvordan du nemt kan oprette din egen indsamling til fordel for verdens mest udsatte.

FAQ om støtte til Danmarks Indsamling

 

Hvordan kan man støtte Danmarks Indsamling?
Som privatperson kan man støtte Danmarks Indsamling på mange måder. Man kan støtte på SMS eller via betalingskort på hjemmesiden, byde på auktioner, eller deltage i lotterier når det store TV-show løber af stablen. Det er også muligt selv at oprette en digital indsamling til fordel for Danmarks Indsamling.

 

Hvordan trækker man sin donation til Danmarks Indsamling tilbage?
Har du fortrudt dit SMS bidrag til Danmarks Indsamling, kan du finde kontaktoplysninger på vores serviceudbyder Sinch via kontaktsiden. Bemærk at det ikke er muligt at fortryde deltagelse i lotterierne

 

Kan privatpersoner få skattefradrag for donationer til Danmarks Indsamling?
Ja, fra 1. januar 2012 er der skattefradrag for alle bidrag til velgørende organisationer op til et samlet beløb på kr. 16.600,- om året (2020). Bemærk at betalinger med MobilePay og bidrag til lotteriet ikke er fradragsberettiget. Læs mere om skattefradrag.

Del denne side
keyboard_arrow_up