Støt Danmarks Indsamling

støt danmarks indsamling

Støt dette års danmarks indsamling

Sådan kan du støtte Danmarks Indsamling:

SMS: Send DI til 1212 og støt med 150 kroner*

MobilePay: Giv et valgfrit beløb til telefonnummer 333 867

Giv et bidrag med betalingskort

*Tjenesten udbydes af Danmarks Indsamling, c/o Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø


hvad går pengene til?

Når du støtter årets Danmarks Indsamling, går pengene til at give udsatte børn en ny start. Børn, der hver dag lever med de fatale konsekvenser, coronapandemien har medført i verdens fattigste lande. Børn, der har mistet håbet om en bedre fremtid.

Bag Danmarks Indsamling står 12 af landets største humanitære organisationer. De varetager bæredygtige nødhjælpsprojekter, der bidrager til FNs Verdensmål. Se hvilke projekter, der modtager midler fra dettes års indsamling, lige her.

Støt Danmarks Indsamling via fundraising aktiviteter

Der er rig mulighed for at gøre en forskel for børn i nød. For eksempel har gymnasier mulighed for at deltage i en konkurrence om at vinde en aften med stand-up komik, imens efterskolerne dyster på tværs af hele landet.

Børn hjælper børn igennem projektet Gode Gerninger, imens virksomheder i hele Danmark arbejder med fundraising som en del af deres CSR strategi.

Savner du inspiration til aktiviteter, der kan skabe engagement i Danmarks Indsamling? Se hvordan du nemt kan oprette din egen indsamling til fordel for verdens mest udsatte.

Del denne side
Menu