Byd på online auktioner

Online auktioner til fordel for børn i verdens fattigste lande

Igen i 2024 kommer der mange spændende effekter til fordel for Danmarks Indsamling  på auktion. Nu i samarbejde med Auktionshuset.com, der har overtaget efter Lauritz.com. Auktionshuset.com stiller deres platform gratis til rådighed og donerer både køber- og sælgersalær til Danmarks Indsamling.

Årets indsamling støtter projekter under FNs Verdensmål, der varetages af 12 humanitære organisationer. Projekterne støtter udsatte og sårbare børn i verdens fattigeste lande.

VIP-auktioner

En perlerække af spændende VIP-auktioner med sjove, spøjse, sjældne og unikke oplevelser og varer doneret af kendte danskere, forfattere, virksomheder m.fl.

Online auktioner med politikere

Siden 2016 har man kunnet byde på en frokost eller en middag på Danmarks bedste restauranter sammen med politikere fra alle Folketingets partier, på partiformænd, tidligere og nuværende ministre.

Danmark på  Auktion

Under overskriften “Danmark på auktion” går vi igen sammen med DR P4 for at få borgmestre i landets kommuner til at sætte en unik oplevelse fra kommunen på auktion.

Danmark er på Auktion, når borgmestre og kommuner i hele landet sætter unikke oplevelser og varer på auktion til fordel for Danmarks Indsamling

Hvert år, når der er Danmarks Indsamling, kæmper borgmestre over hele landet om at løbe af med “Danmark på Auktion”-prisen, der blev indstiftet i 2017, hvor Lejre løb af med sejren.

Se årets auktioner her

Vindere af Danmark på Auktion gennem årene:

2017: Lejre Kommune
2018: Faaborg-Midtfyn Kommune
2019: Slagelse Kommune
2020: Faaborg-Midtfyn Kommune
2021: Faaborg-Midtfyn Kommune
2022: Esbjerg Kommune
2023: Randers Kommune

2024: Holstebro Kommune

Sejren i 2024 tilfaldt Holstebro Kommune, der havde hele 19 auktioner stablet på benene for Danmarks Indsamling.

Det samlede hammerslag inkl. salær, der også tilfalder Danmarks Indsamling, var på 235.375 kroner, hvilket er rekord for Danmark på Auktion.

Resultat for Danmark på auktion

Se resultater for de enkelte kommuner for Danmark på Auktion 2024 her

Se resultater for de enkelte kommuner for Danmark på Auktion 2023 her
Se resultater for de enkelte kommuner for Danmark på Auktion 2022 her
Se resultatet for de enkelte kommuner for Danmark på Auktion 2021 her
Se resultatet for de enkelte kommuner for Danmark på Auktion 2020 her
Se resultatet for de enkelte kommuner for Danmark på Auktion 2019 her
Se resultatet for de enkelte kommuner for Danmark på Auktion 2018 her
Se resultatet for de enkelte kommuner for Danmark på Auktion 2017 her

Alle auktioner udbydes i samarbejde med Auktionshuset.com

FAQ om auktioner

 

Hvad kommer på auktion til årets Danmarks Indsamling?
Der vil være mange forskellige artikler at byde på, når auktionerne for Danmarks Indsamling åbner for hammerslag. Vi garanterer en perlerække af spændende, sjove, spøjse, sjældne og unikke oplevelser og varer doneret af kendte danskere, forfattere, virksomheder m.fl.

 

Hvordan byder man på en online auktion?
Alle auktioner til fordel for Danmarks Indsamling er samlet i Danmarks største digitale auktionshus, Auktionshuset.com. Auktionerne løber i ugerne op til det store TV-show på DR1.

 

Hvordan donerer man et produkt til auktion?
Hvis du ønsker at donere et eller flere produkter til en online auktion i forbindelse med årets Danmarks Indsamling, ser vi frem til at høre fra dig på erhverv@danmarksindsamling.dk.

 

Hvad er politiker auktioner?
Siden 2016 har man kunnet byde på en frokost eller en middag på Danmarks bedste restauranter sammen med politikere fra alle Folketingets partier, både partiformænd, samt tidligere og nuværende ministre.

 

Hvad går pengene fra auktionerne til?Beløbet fra årets auktioner går til at hjælpe dér, hvor nøden er størst. 12 humanitære organisationer varetager en række udviklingsprojekter i nogle af verdens fattigste regioner, der har til formål at give udsatte børn håb om en lysere fremtid, mad på bordet, lægehjælp og skolegang.

keyboard_arrow_up