1. Forside
  2. /
  3. Støt Danmarks Indsamling
  4. /
  5. I den gode sags tjeneste

I den gode sags tjeneste

vær med hjælp coronakrisens børn

Vær med i den gode sags tjeneste. Vi har brug for dig, der vil gøre en særlig indsats i den gode sags tjeneste; Dig, som tør sætte noget på spil for at hjælpe der, hvor nøden er størst. Dig, som tør overvinde dine egne begrænsninger for at skabe håb for andre.

Sådan lyder Danmarks Indsamlings opfordring til danskerne og overalt i de ganske land er privatpersoner, virksomheder, gymnasier, efterskoler og foreninger i gang med at slippe kreativiteten og vovemodet løs til fordel for coronakrisens børn. Børn, der hver dag lever med de fatale konsekvenser af den globale pandemi, i verdens fattigste lande.

Mange udfordringer på vej

En af dem er 19-årige Kasper Pedersen, der planlægger at svømme rundt om Bornholm i ét stræk. En lille smuttur på ca. 110 km – vel og mærke, hvis strømmen og bølgerne ikke sender ham ud af kurs.

Der er også 14-årige Sofie, der har/har haft en svær tid og gerne vil udfordre sig selv med at løbe 15 km inden 19. januar, og 20-årige Oliver, der vil kvitte den dårlige vane, som han har haft de sidste seks år – nemlig at ryge.

Så er der 14-årige Emma, der træner til at ligge i planke og jonglere med en bold, mens 12-årige Alberte har stillet sig selv det helt enkle, men dog alligevel store mål: At samle så mange penge ind til coronakrisens børn som muligt.

Vær med – opret en indsamling!

Her på siden følger vi løbende op på danskernes gode idéer og udfordringer. Vil du også være med og gøre en forskel for børn i nød, så kan du selv oprette en udfordring/indsamling her.

Læs mere om temaet for årets indsamling her.

Repræsenterer du en virksomhed, kan du læse mere om mulighederne for markering af virksomheder i forbindelse med Danmarks Indsamling her.

Menu