1. Forside
  2. /
  3. Støt Danmarks Indsamling
  4. /
  5. Lav din egen indsamling

Lav din egen indsamling

indsamling til danmarks indsamling

Indsamling på dine præmisser

Rundt omkring i landet piblede en masse kreative indsamlingsideer frem under Danmarks Indsamling 2021. Hvis du vil være med til at gøre en forskel for årets indsamling, kan du nemt og hurtigt oprette din egen indsamling online. Du kan gøre brug af de sociale medier og dit personlige netværk til at dele din indsamling. Uanset om du er privatperson, fra en skole, forening eller virksomhed, kan du fundraise til fordel for udsatte børn i verdens fattigste lande.


INDSAMLINGSIDÉER & INSPIRATION

Har du brug for lidt inspiration til at kickstarte indsamlingen? Måske du samler en masse gode ideer til Danmarks Indsamling 2022? I så fald får du her nogle ideer med på vejen:

Stilhed: Er du normalt den meget snakkesalige person? Få din familie og netværk til at sponsorere en hel dag, hvor du tier stille. Bestem hvilken dag og hvilket tidsrum, du vil tie stille, og start din indsamling.

Middagsselskab: Invitere jeres venner, naboer og familie til middagsselskab. I stedet for at de giver en skærv til maden og drikkevarerne opfordre dem i stedet til at give beløbet til din indsamlingsside.

Morgenmad på arbejde: Arrangere morgenmad for kollegaerne og brug det som en anledning til at fortælle om din indsamling for børn i nød.

Motion: Løb, cykling, klatring, eller andre aktiviteter der kræver noget af dig. Fortæl dit netværk, hvorfor du har valgt at kaste dig ud i netop denne udfordring og bed dem om at motivere dig gennem at give en donation til din indsamling.

Arrangere en turnering: Fodbold, håndbold eller noget tredje. I kan konkurrere både på, hvor meget I indsamler, og hvem der vinder.

Frivilligt arbejde: Hvis du er frivillig, har du allerede en god historie at fortælle. Del dine erfaringer og historier om, hvad du oplever og lærer gennem dit arbejde. Dette vil helt sikkert bløde en masse hjerter op og samtidigt inspirere dem til at give en donation.

Godhed: Hvem siger, man behøver en grund til at gøre godt? Det bedste ved egenindsamlinger er, at du ikke behøver en grund til at starte en. Det er nok, at du er passioneret og har viljen til at gøre en forskel.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring start af egenindsamling til fordel for børn i nød, finder du kontaktoplysninger til sekretariatet her. Du kan også se de bæredygtige udviklingsprojekter, som donationer til Danmarks Indsamling støtter, lige her. Projekterne varetages af 12 humanitære organisationer, som du kan læse mere om her.

Alle projekter bidrager aktivt til at opfylde verdensmålene, og hjælper blandt andet med at sikre basale menneskerettigheder til verdens fattigste i katastroferamte områder. Organisationer kan søge om tilskud til projekter.

Menu