1. Forside
  2. /
  3. Støt Danmarks Indsamling
  4. /
  5. Deltag i lokale aktiviteter

Deltag i lokale aktiviteter

arrangér et løb

Bliv en del af Danmarks Indsamling

Arranger en lokal aktivitet eller deltag i en: Løbetur, gåtur, skovtur, udfordring, åben træning, virtuel træning eller andet. Vi er fleksible.

Klik på nålene her på landkortet. Find den aktivitet, du gerne vil deltage i og følg linket til mere information om den.

Hvis du vil arrangere en ekstra aktivitet, så scroll lidt længere ned for at se, hvordan vi kan hjælpe dig – og hvor du tilmelder dig.

Skab en aktivitet mere

Tag initiativ til en aktivitet i løbet af januar 2022, så hjælper vi med at gøre aktiviteten ekstra synlig i jeres lokalområde og rekruttere flere deltagere – og potentielle medlemmer.

Samtidig skaber I opmærksomhed omkring Danmarks Indsamling og giver deltagerne mulighed for at bidrage til indsamlingen.

Tilmeld din forening her

Firmaer, fællesskaber, privatpersoner og andre er naturligvis ligeså velkomne.

Udfyld formularen ovre på foreningsfif.dk for at komme i gang.

Vi hjælper dig hele vejen

En Facebookbegivenhed er et fantastisk PR-redskab, når man vil invitere folk i lokalområdet med til en sjov aktivitet. Vi har opskriften på succes, og I kan efterfølgende også bruge den på andre aktiviteter i foreningen.

Erfaringer fra tidligere år

  • Tilst Løberne inviterer hver måned alle til at løbe sammen med dem, og de havde allerede Facebookbegivenheden. De fik Danmarks Indsamlings logo på billedet på begivenheden, en MobilePay-kode og adgang til følgerne på flere store Facebooksider. Facebookbegivenheden nåede ud til 6.800 personer i lokalområdet.
  • Svendborg Orienteringsklub lavede et samarbejde med et event- og spillested på havnen, så de kunne kombinere orienteringsløb og efterfølgende hygge. Facebookbegivenheden nåede ud til 6.000 personer i lokalområdet, hvor den skabte synlighed for både orienteringsklubben, spillestedet og Danmarks Indsamling.
  • Løberen åbnede sine forretninger over hele landet til løbeture, hygge og rabatter. De seks Facebookbegivenheder nåede samlet ud til 40.000 personer.

Projektleder

Jakob Lind Tolborg
ForeningsFIF / Idræt og Sociale Medier
jakob@livetlykkes.dk
Mobil: 3025 2310

Menu