1. Forside
  2. /
  3. Støt Danmarks Indsamling
  4. /
  5. Deltag i en løbe- eller gåtur

Deltag i en løbe- eller gåtur

arrangér et løb

Deltag i en løbe- eller gåtur

Info om løbeaktiviteter for Danmarks Indsamling 2022 og tilmelding er på vej.

Arrangér selv en aktivitet

En løbetur, gåtur, udfordring, virtuel træning eller andet. Vi er fleksible.

Tilmeld din forening og tag initiativ til en aktivitet i ugerne op til Danmarks Indsamling 2022, så hjælper vi med at gøre jeres aktiviteter synlige i jeres lokalområde. Samtidig skaber I opmærksomhed omkring Danmarks Indsamling og giver deltagerne mulighed for at bidrage til indsamlingen.

Jeres bidrag til indsamlingen i 2021 gik til børn i verdens fattigste lande, der lever med de fatale konsekvenser af den globale coronakrise. 12 humanitære organisationer står klar til at skabe håb, hvor nøden er ekstrem.

Du er naturligvis også velkommen til at deltage som privatperson, fællesskab, firma eller andet.

Vil du høre mere?

Ring/skriv til 3025 2310 / jakob@livetlykkes.dk, hvis du vil høre mere.

Vi hjælper jer i gang

En Facebookbegivenhed er et fantastisk PR-redskab, når man vil invitere folk i lokalområdet med til en sjov aktivitet. Vi har opskriften på succes, og I kan efterfølgende også bruge den på andre aktiviteter i foreningen.

Erfaringer fra 2020

  • Tilst Løberne inviterer hver måned alle til at løbe sammen med dem, og de havde allerede Facebookbegivenheden. De fik Danmarks Indsamlings logo på billedet på begivenheden, en MobilePay-kode og adgang til følgerne på flere store Facebooksider. Facebookbegivenheden nåede ud til 6.800 personer i lokalområdet.
  • Svendborg Orienteringsklub lavede et samarbejde med et event- og spillested på havnen, så de kunne kombinere orienteringsløb og efterfølgende hygge. Facebookbegivenheden nåede ud til 6.000 personer i lokalområdet, hvor den skabte synlighed for både orienteringsklubben, spillestedet og Danmarks Indsamling.
  • Løberen åbnede sine forretninger over hele landet til løbeture, hygge og rabatter. De seks Facebookbegivenheder nåede samlet ud til 40.000 personer.

Projektleder

Jakob Lind Tolborg
ForeningsFIF / Idræt og Sociale Medier
jakob@livetlykkes.dk
Mobil: 3025 2310

Menu