1. Forside
 2. /
 3. Støt Danmarks Indsamling
 4. /
 5. Arrangér en løbe- eller gåtur

Arrangér en løbe- eller gåtur

…eller noget andet (Vi er fleksible).

Se indsamlingsresultatet for løbe/gå-aktiviteterne i 2020. .

Din forening eller fællesskab kan også blive en del af det i 2021. Når I arrangerer en aktivitet til fordel for Danmarks Indsamling, hjælper vi jer med større synlighed i lokalområdet inkl. praktiske fif til jeres Facebookbegivenhed.

Scroll ned og udfyld formularen for at tilmelde jer, så kontakter vi jer, når vi går i gang i efteråret 2020 – eller skriv til jakob@livetlykkes.dk for at høre mere.

HVAD KRÆVER DET AF JER?
 • Tilst Løberne inviterer hver måned alle til at løbe sammen med dem, og de havde allerede Facebookbegivenheden. De fik Danmarks Indsamlings logo på billedet på begivenheden, en MobilePay-kode og adgang til følgerne på flere store Facebooksider. Facebookbegivenheden nåede ud til 6.800 personer i lokalområdet.
 • Svendborg Orienteringsklub lavede et samarbejde med et event- og spillested på havnen, så de kunne kombinere orienteringsløb og efterfølgende hygge. Facebookbegivenheden nåede ud til 6.000 personer i lokalområdet, hvor den skabte synlighed for både orienteringsklubben, spillestedet og Danmarks Indsamling.
 • Løberen åbnede sine forretninger over hele landet til løbeture, hygge og rabatter. De seks Facebookbegivenheder nåede samlet ud til 40.000 personer.

Det kræver meget lidt for en løbeklub at være med, og hvis man vil gøre lidt mere ud af det, kan man eventuelt spørge en dagligvareforretning, bager eller cafe, om de vil lege med.

Firmaer kan også nemt brage fordel af at arrangere en løbetur for egne ansatte – og evt. invitere flere med. Det giver synlighed.

VI HJÆLPER JER I GANG

Det er vigtigt, at jeres Facebookbegivenhed får et godt blikfang, og at jeres aktivitet virker tillokkende på både jeres egne medlemmer og andre. Danmarks Indsamling og Idræt og Sociale Medier er klar til at hjælpe jer med:

 • Oprettelse af Facebookbegivenhed inkl. grafisk assistance til billedet
 • MobilePay-kode, så I ikke selv skal håndtere pengene
 • Adgang til Facebookgruppe med inspiration og vidensdeling
 • Guide til Facebookbegivenheder
HVEM var med i 2020?

Tilmeld din forening, firma eller fællesskab

 

 

Projektleder

Jakob Lind Tolborg
Idræt og Sociale Medier
jakob@livetlykkes.dk
Mobil: 3025 2310

Menu