Lokale foreningsaktiviteter

arrangér et løb

Lav en aktivitet for foreningens potentielle medlemmer

I får hjælp til markedsføringen og kompetencer til at gentage succesen senere på året på egen hånd.

Arranger en løbetur, gåtur, skovtur, skattejagt, udfordring, åben træning, åben hal, virtuel træning eller andet. Vi er fleksible, så længe det skaber glæde og store smil i jeres lokalområde.

På landkortet kan se se, hvem der allerede har tilmeldt sig, og hvad de har planlagt. Klik på nålene for yderligere information.

Hvis din forening også vil være med, så scroll lidt længere ned for at se, hvordan vi kan hjælpe dig – og hvor du tilmelder dig.

Skab en lokal foreningsaktivitet

Tag initiativ til en aktivitet i løbet af januar 2023, så hjælper vi med at gøre aktiviteten ekstra synlig i jeres lokalområde og rekruttere flere deltagere – og potentielle medlemmer.

Samtidig skaber I opmærksomhed omkring Danmarks Indsamling og giver deltagerne mulighed for at bidrage til indsamlingen. Det er naturligvis helt frivilligt for den enkelte deltager, men vi gør det nemt, idet I får jeres egen MobilePay-kode.

Tilmeld din forening her

Foreninger, fællesskaber, firmaer, privatpersoner og andre er alle velkomne som arrangører.

Udfyld formularen ovre på foreningsfif.dk for at komme i gang.

Vi hjælper dig hele vejen

En Facebookbegivenhed er et fantastisk PR-redskab, når man vil invitere folk i lokalområdet med til en sjov aktivitet. Vi har opskriften på succes, og I kan efterfølgende også bruge den på andre aktiviteter i foreningen.

Vi hjælper jer med:

Erfaringer fra tidligere år

  • Tilst Løberne inviterer hver måned alle til at løbe sammen med dem, og de havde allerede Facebookbegivenheden. De fik Danmarks Indsamlings logo på billedet på begivenheden, en MobilePay-kode og adgang til følgerne på flere store Facebooksider. Facebookbegivenheden nåede ud til 6.800 personer i lokalområdet.
  • Svendborg Orienteringsklub lavede et samarbejde med et event- og spillested på havnen, så de kunne kombinere orienteringsløb og efterfølgende hygge. Facebookbegivenheden nåede ud til 6.000 personer i lokalområdet, hvor den skabte synlighed for både orienteringsklubben, spillestedet og Danmarks Indsamling.
  • Løberen åbnede sine forretninger over hele landet til løbeture, hygge og rabatter. De seks Facebookbegivenheder nåede samlet ud til 40.000 personer.

Projektleder

Jakob Lind Tolborg
ForeningsFIF
jakob@livetlykkes.dk
Mobil: 3025 2310

keyboard_arrow_up