1. Forside
  2. /
  3. Støt Danmarks Indsamling
  4. /
  5. Vind præmier i lotteri

Vind præmier i lotteri

VINd i Danmarks Indsamlings lotteri

Sådan kan du vinde præmier i Danmarks Indsamlings lotteri

Der er igen masser af dejlige præmier på højkant til Danmarks Indsamling. Nedenfor kan du se præmierne og læse om, hvordan du kan vinde dem.

Fra mandag den 24. januar til fredag den 28. januar

vind præmier på DR P3

I Go’ Morgen P3, i Curlingklubben og i Påstand mod Påstand kører P3’s tombolaer. Send en eller flere sms’er med beskeden TOMBOLA eller VIND til 1212. Det koster 25,- kr. Så har du et lod til en af dagens mange præmier. Hver gang, der trækkes en vinder, genstartes tombola’en og du må sende en ny sms for at have en chance for at vinde.

Du kan også sende en eller flere sms’er med beskeden SUPER og købe et lod til lodtrækningen om SUPERPRÆMIEN, der blandt andet indeholder en bil og en hel masse andre præmier. Det koster 150,- kroner pr lod. Vinderen trækkes lørdag den 29. januar i Danmarks Indsamlings TV-show.

Nysgerrig på præmierne? Du kan se dem nedenfor!

Go’Morgen P3s præmier for hele ugen

Præmier på P3 mandag den 24. januar finder du her
Præmier på P3 tirsdag den 25. januar finder du her
Præmier på P3 onsdag den 26. januar finder du her
Præmier på P3 torsdag den 27. januar finder du her
Præmier på P3 fredag den 28. januar finder du her

vind præmier på DR P4

Hver dag mandag – lørdag kan du sende en eller flere sms’er med beskeden LOD til 1212. Den koster kr. 150,-.

Dagsvindere

Hver dag mandag til torsdag trækkes en dagsvinder.  Vinderen af mandagens lotteri findes tirsdag, tirsdagens vinder om onsdagen o.s.v. i programmet “Danmarks Indsamling på P4”. Der findes i alt fire dagsvindere.

Timevindere

Derudover vil der mandag, tirsdag, onsdag og torsdag bliver trukket én timepræmie i hvert program. Fredag vil der bliver trukket to timepræmier. Altså seks timepræmier i alt i løbet af ugen.

Alle indsendte sms’er mandag-lørdag går videre til den samlede endelig trækning lørdag om en bil og en masse andre præmier. Vinderen trækkes lørdag den 29. januar i Danmarks Indsamlings TV-show.

Nysgerrig på præmierne? Se oversigten HER

Præmier på P4 mandag den 24. januar finder du her
Præmier på P4 tirsdag den 25. januar finder du her
Præmier på P4 onsdag den 26. januar finder du her
Præmier på P4 torsdag den 27. januar finder du her
Præmier på P4 fredag den 28. januar finder du her

vind præmier under TV-showet 

I selve TV-showet er der mulighed for at vinde en lang række store præmier via SMS.

Alle biler er købt af Nellemann Leasing.


Vind en Volvo V60 Momentum Benzin til 431.055 kroner + et års forbrug af dagligvarer til en familie på 4 personer fra Rema 1000 til 62.000 kroner. 

Send BIL til 1212

150 kroner

NB: lotteriet er afsluttet. Stort tillykke til Pia fra Hvidovre.

Vind P4s Danmarkspræmie med Kia ProCeed Benzin til 330.000 kroner + en lang række øvrige præmier. 

Send LOD til 1212

150 kroner

NB: lotteriet er afsluttet. Stort tillykke til Anette fra Langeskov.

Vind en Volvo XC40 100 % el-bil til 465.080 kroner + Esbjerg-præmien bestående af  Gourmetophold for 2 personer på Hjerting Badehotel, Østerssafari for 2 personer på Vadehavscenteret, Kokkeskole for 6 personer hos Restaurant Kunsten, Entré til Fiskeri- og Søfartsmuseet for 4 personer, Sælsafari for 4 personer på Mandøpigen, Gavekort til Esbjerg City, 4 billetter til en forestilling og spisning i Musikhuset Esbjerg, Middag for 2 på Plates, Gourmetophold for 2 på Hotel Britannia, Entre til Esbjerg Kunstmuseum, Escape room for 6 personer i Escape Zone, Gavekort til Wellness hos Esbjerg Spa og Wellness. Esbjerg-præmiens samlede værdi er 31.118 kroner

+ Et års forbrug af børnetøj hos Kids-World til en værdi af 20.000 kroner.

Send VOLVO til 1212

150 kroner

NB: lotteriet er afsluttet. Stort tillykke til Metha fra Turebø.

Vind en BMW X3 30e xDrive Aut M Sport  Hybrid til 641.057 kroner + et års forbrug af dagligvarer til en familie på 4 personer fra Føtex til 62.000 kroner

Send BMW til 1212

150 kroner

NB: lotteriet er afsluttet. Stort tillykke til Oluf fra Skive.

Vind MG EHS Plug-In Hybrid til 294.799 kroner og række andre præmier

Send SUPER til 1212

150 kroner

NB: lotteriet er afsluttet. Stort tillykke til Grethe fra Vemb.

Vind en BMW 330e Touring Aut M Sport Hybrid til 534.777 kroner + et gavekort på 20.000 kroner til Small Danish Hotels + en Ole Henriksen Spa-pakke bestående af Flybillet t/r København-Los Angeles for 2 personer, tre nætter i villa på Hotel Sunset Marquis for to personer, Spa Day at Ole Henriksen Face/Body Spa. 5 timer sammenlagt for 2 personer, bestående af Moroccan Bath Ritual, Clarifying Spa Ritual: Combining the best of Wet Room Treatment + Dry Room Massage, Red Carpet Plus+ Complexion Treatment, Frokost i the Meditation Room og en samlet kollektion af Ole Henriksen Skin Care Products til to personer bestående af 20 forskellige produkter. Præmien har en samlet værdi af ca. 40.000 kroner

Send AUTO til 1212

150 kroner

NB: lotteriet er afsluttet. Stort tillykke til Preben fra Bramming.

   


Alle tjenester udbydes af Danmarks Indsamling, c/o Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, tlf. 35 25 92 00

Begrænsning: Du kan maksimalt benytte indholdstakserede SMS-tjenester for beløb op til 2.200 kr. pr. måned.

Beløbsgrænserne gældende for betaling via opkrævning på mobilregning/-konto er underlagt reglerne i Betalingslovens § 5, nr. 17 (Lov nr. 652 af 8. juni 2017).

Grænserne er som følger:

Max. 50 euro pr. transaktion og max. 300 euro pr. måned pr. abonnent


Præmier og vindere

Alle præmierne bliver annonceret i det radio- eller TV-program, hvor lodtrækningen finder sted. I selve TV-showet henvises løbende til Tekst-TV side 530, hvor en oversigt over hovedpræmierne samt link til denne hjemmeside findes.

Vinderne bliver direkte kontaktet, og det aftales med den enkelte vinder, hvorledes overdragelsen sker. En samlet oversigt over alle præmier og værdien af præmierne vil kunne læses på www.danmarksindsamling.dk samt på de enkelte mediers hjemmeside.


Formål

Overskuddet fra lotteriet går til 12 konkrete nødhjælpsprojekter, der varetages af humanitære organisationer. Med 13 projekter i 12 lande på tværs af tre kontinenter skaber Danmarks Indsamling håb og opfylder basale menneskerettigheder for børn i nød som uddannelse, beskyttelse og lægehjælp.

I 2022 går hjælpen til coronakrisens børn. Til børn, der hver dag lever med de fatale konsekvenser som coronapandemien har ført med sig i verdens fattigste lande. Vi hjælper dér, hvor behovet er størst.

Vi sikrer, at børnene får adgang til rent vand; at de kommer i skole, får beskyttelse og lægehjælp. Vi gør det i den gode sags tjeneste. Fordi alle børn har ret til en tryg barndom, og fordi vi er et lille land med et stort hjerte.

Læs om de projekter, Danmarks Indsamling 2022 støtter, lige her.

Tilladelse og tidsperiode

Danmarks Indsamlings lotterier finder sted efter tilladelse fra Spillemyndigheden – af 20. december 2021. J.nr. 21-134589. Spilleperioden er 24. januar til 30. januar 2022.Arrangører


Alle lotterier udbydes af Støttekomitéen til fordel for Røde Kors, c/o Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 København Ø, tlf. 35 25 92 00


Regnskab

Regnskab for lotteriet kan findes på www.danmarksindsamling.dk/regnskaber senest 6 måneder efter afslutningen af lotteriet

 

FAQ om lotteri og præmier

Hvordan deltager man i lotteriet for Danmarks Indsamling?
Hvis du gerne vil have chancen for at vinde præmier i lotterierne for Danmarks Indsamling, er det muligt at deltage i lotterier på P3 og P4 i ugen op til det store indsamlingsshow. Under selve TV-showet udlover vi også præmier, bl.a. en serie af fede biler.

Hvilke præmier kan man vinde i Danmark Indsamlings lotterier?
Præmierne i lotteriet varierer fra år til år, men vi tør godt at garantere, det er præmier, du gerne vil have fat i. Tidligere gevinster har bl.a. været festivalbilletter, års forbrug af slik, elektronik og flotte biler.

Hvordan vinder man en bil til årets Danmarks Indsamling?
For at vinde en bil i lotteriet kan man deltage i konkurrencen på SMS under selve TV-showet på DR1. Her udtrækker vi seks biler i løbet af aftenen. Man kan deltage med op til fem SMS’er hver dag.

Hvilke biler kan man vinde til Danmarks Indsamling?
Hvilket bilmærke der bliver sat på højkant ved årets Danmarks Indsamling, varierer fra år til år. Vi bestræber os på at sammensætte en bilpakke med noget for enhver smag. Bilerne vil være en blanding af el-biler og biler, der kører på traditionelt brændstof.

Kan man bytte sin præmie til kontanter?
Hvis man er den heldige vinder af en bil i lotteriet, har man mulighed for at ombytte bilen til kontanter. De øvrige præmier kan ikke ombyttes.

Menu