1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål

Sammen om FN’s Verdensmål

dansk erhvervsliv

Dansk erhvervsliv går sammen med Danmarks Indsamling om at opfylde FN’s Verdensmål

Når danskerne hvert år samles i den gode sags tjeneste og rejser støtte til børn i nød, er det altid med stor opbakning fra dansk erhvervsliv. Danske virksomheder skaber sammen med Danmarks Indsamling håb og forandringer gennem bæredygtige udviklingsprojekter i katastroferamte områder. Projekterne varetages af 12 humanitære organisationer.

En stor tak til virksomheder, der tidligere har støttet med donationer til projekter under FN’s Verdensmål. Og en stor opfordring til alle om at deltage i den store nationale begivenhed, når hele januar og 1. uge af februar byder på fundraising til fordel for verdens fattigste.

Indsamlingen kulminerer med årets store indsamlingsshow, der sendes live på DR1 lørdag d. 6.februar 2021.

Hvem samarbejder allerede med Danmarks Indsamling? Mød vores samarbejdspartnere i den gode sags tjeneste her.

Partnerskab med Danmarks Indsamling

Gennem et partnerskab med Danmarks Indsamling får I en unik mulighed for at vise, at I tager virksomhedens CSR-arbejde alvorligt, udviser samfundsansvar og bidrager til verdensmålene.

Se hvordan jeres donation kan blive markeret.

Et partnerskab med Danmarks Indsamling er også en mulighed for at anvende fundraising som en aktiv del af jeres CSR-strategi. Vi hjælper jer gerne godt i gang med at omsætte de gode intentioner til konkrete og målbare indsatser, der nemt kan skaleres og afrapporteres.

Kom godt i gang med fundraising som CSR med hjælp fra vores digitale inspirationskatalog. Og husk, at donationer til Danmarks Indsamling er fradragsberettiget.

Har I spørgsmål om erhvervssamarbejder, kan I finde kontaktoplysninger til sekretariatet her.

Gå direkte til tilmelding af virksomhed her:

Menu