For virksomheder

Dansk erhvervsliv står sammen om Danmarks Indsamling

Når danskerne hvert år samles om Danmarks Indsamling, er det altid med stor opbakning fra dansk erhvervsliv. Det viser denne korte video på fineste vis.

En stor tak til alle virksomheder, der tidligere har støttet – og en stor opfordring til alle om at være med i den nationale begivenhed, når hele januar og 1. uge af februar står i indsamlingens tegn. Det hele kulminerer lørdag den 3. februar på DR1 i årets vigtigste indsamlingsshow. I får en unik mulighed for at vise, at jeres virksomhed og medarbejdere også er med, når hele Danmark samler ind til mennesker i nød. Se her, hvordan jeres bidrag kan blive markeret.

Indsamlingen går denne gang til at hjælpe børn uden hjem. Millioner af børn verden over lever på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. Børn, der lever som nomader og ikke ved, om de skal tilbringe natten i et telt, i en forladt bygning eller på gaden. Børn, som i jagten efter mad og bolig tvinges til tiggeri, tyveri og prostitution for at kunne klare sig.

Læs mere her på siderne om, hvordan I kan være med, når dansk erhvervsliv står sammen om at give børnene en mere tryg barndom og en bedre fremtid, når vi samler ind til børn uden hjem – til gavn for både det enkelte barn, familien og samfundet.

Se tegnefilmen om årets tema “Hjælp børn uden hjem” her

Se virksomhedsbesøg fra tidligere år