1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål

Sammen om FN’s Verdensmål

dansk erhvervsliv

Dansk erhvervsliv går sammen med Danmarks Indsamling om at opfylde FN’s Verdensmål

Når danskerne hvert år samles i den gode sags tjeneste og rejser støtte til børn i nød, er det altid med stor opbakning fra dansk erhvervsliv. Danske virksomheder skaber sammen med Danmarks Indsamling håb og forandringer gennem bæredygtige udviklingsprojekter i katastroferamte områder. Projekterne varetages af landets 12 største humanitære organisationer.

Gennem et partnerskab med Danmarks Indsamling får I en unik mulighed for at vise, at I tager virksomhedens CSR-arbejde alvorligt, udviser samfundsansvar og bidrager til verdensmålene. Måske de aktuelle projekter taler direkte ned i jeres eksisterende CSR-målsætninger?

Se her hvordan jeres donation kan blive markeret.

De 17 verdensmål som virksomheder, private, regeringer og interesseorganisationer arbejder for at opnå, bidrager samlet set til en bæredygtig udvikling af verden. De humanitære organisationer, som Danmarks Indsamling samarbejder med, fokuserer særligt på mål 1-4 og 6.

sammen om verdensmålene

vær med i årets indsamling

En stor tak til virksomheder, der tidligere har støttet med donationer til projekter under FN’s Verdensmål. Og en stor opfordring til alle om at deltage i den store nationale begivenhed, når vi vender tilbage med Danmarks Indsamling i starten af 2022.

Stil spørgsmål angående erhvervssamarbejder her.

Mød nogle af vores samarbejdspartnere på LinkedIn her.

Eller gå direkte til tilmelding af virksomhed her:

Menu