1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål

Sammen om FN’s Verdensmål

dansk erhvervsliv

Dansk erhvervsliv går sammen med Danmarks Indsamling om at opfylde FN’s Verdensmål

Når danskerne hvert år samles i den gode sags tjeneste og rejser støtte til nogle af verdens mest udsatte børn, er det altid med stor opbakning fra dansk erhvervsliv.

I 2022 går hjælpen til børn, der lige nu lever med konsekvenserne af coronakrisen. Konsekvenserne rammer alle, men det er ofte børnene, der bliver hårdest ramt. Fordi deres håb om en bedre fremtid forsvinder, når skolerne lukker, når sulten tager over og folk dør, når fattigdommen vokser, og det, der fylder mest, er alt det, der mangler.

Gennem et partnerskab med Danmarks Indsamling får I en unik mulighed for at gå sammen med landets 12 største humanitære organisationer på én gang og vise, at I udviser samfundsansvar og bidrager til verdensmålene. Måske de aktuelle projekter taler direkte ned i jeres eksisterende CSR-målsætninger?

Se her hvordan jeres donation kan blive markeret.

De 17 verdensmål som virksomheder, private, regeringer og interesseorganisationer arbejder for at opnå, bidrager samlet set til en bæredygtig udvikling af verden. De humanitære organisationer, som Danmarks Indsamling samarbejder med, fokuserer særligt på mål 1-4 og 6.

sammen om verdensmålene

vær med i årets indsamling

En stor tak til virksomheder, der tidligere har støttet med donationer til projekter under FN’s Verdensmål. Og en stor opfordring til alle om at deltage i den store nationale begivenhed, når vi vender tilbage med Danmarks Indsamling lørdag d. 29. januar 2022 på DR1, hvor vi sender live fra Musikhuset i Esbjerg.

Stil spørgsmål til erhvervssamarbejder her.

Mød nogle af vores samarbejdspartnere på LinkedIn her.

Gå til tilmelding af virksomhed her:

Menu