Virksomheder: Sammen om FN’s Verdensmål

dansk erhvervsliv

Dansk erhvervsliv går sammen med Danmarks Indsamling om at opfylde FN’s Verdensmål

Når danskerne hvert år samles i den gode sags tjeneste og rejser støtte til nogle af verdens mest udsatte børn, er det altid med stor opbakning fra dansk erhvervsliv. I 2023 gik hjælpen til verden sårbare børn.

Gennem et partnerskab med Danmarks Indsamling får I en unik mulighed for at gå sammen med landets 12 største humanitære organisationer på én gang og vise, at I udviser samfundsansvar og bidrager til FN’s verdensmål. Projekter der støttes af Danmarks Indsamling har særligt fokus på mål 1-4 og 6.

Se her hvordan jeres donation kan blive markeret.

Hvordan kan jeres virksomhed bidrage?

I dansk erhvervsliv ser vi mange kreative eksempler på, hvordan virksomheder støtter op om Danmarks Indsamling med aktiviteter, der har indsamling som omdrejningspunkt. Det er naturligvis også muligt at deltage med en helt almindelig donation. Mød nogle af vores erhvervspartnere her:

Flødeboller for en god sag

En indsamling til den søde tand: Flødebolleproducenten Ærli’ slog sukkertrangen sammen med Anne Tirstrup fra “Bagedysten” og udviklede en flødebolle i anledning af Danmarks Indsamling 2022. Hør om tankerne bag samarbejdet her:

Fra jobannoncer til nødhjælp

Gør det nemt for jeres virksomhed at være med i Danmarks Indsamling: Hos vores partnere i Jobindex, har man gennem mange år valgt at støtte verdens fattigste med et bidrag, der samles ind i virksomheden med et simpelt greb. Hør direktør i Jobindex Kaare Danielsen fortælle hvordan – og hvorfor – her:

Vær med i årets indsamling

En stor tak til virksomheder, der tidligere har støttet med donationer til projekter under FN’s Verdensmål. Og en stor opfordring til alle om at deltage i den store nationale begivenhed, når vi vender tilbage med Danmarks Indsamling lørdag d. 3. februar 2024.

Stil spørgsmål til erhvervssamarbejder her.

keyboard_arrow_up