1. Forside
 2. /
 3. Sammen om FN’s Verdensmål
 4. /
 5. Flügger Danmarks Stafetten

Flügger Danmarks Stafetten

danmarks stafetten

UDSKUDT: Vi cykler for coronakrisens børn

Flügger Danmark Stafetten udskydes

Danmarks Indsamlings store cykelevent, Flügger Danmarks Stafetten, udskydes.

Corona situationen og forlængelsen af restriktionerne gør, at stafetten ikke vil kunne gennemføres på forsvarlig vis, og en udskydelse er derfor uundgåelig.

Danmarks Indsamling og Flügger håber i stedet at kunne indbyde alle kvalificerede virksomheder til at deltage i en cykelevent senere på året, hvis corona situationen tillader det.

Jimmi Mortensen, CEO i Flügger: ”Vi havde set frem til igen i år at sætte os tilrette i cykelsadlerne for Danmarks Indsamling, og herigennem være med til at skabe fokus på årets tema, coronakrisens børn. Det sætter corona ironisk nok en stopper for her og nu. Cykeltur eller ej, så er det primære formål med Danmarks Indsamling stadig intakt, og vi er glade for at fortsætte vores engagement og samarbejde.”

Ole Egeblad, Arrangør; Det er super ærgerligt, men den eneste rigtige beslutning. Vi ser alle frem til, at vi igen kan cykle sammen til fordel for verdens svageste og er naturligvis klar når vi forhåbentlig kan mødes senere på året.

Mulle Juul Korsholm, Danmarks Indsamling; Flügger Danmarks Stafetten er en glimrende måde, at komme rundt i landet og fortælle om den gode sag. I år havde vi stor interesse fra flere af vores største donorer, så det er selvfølgeligt ærgerligt, at det ikke kan lade sig gøre. Men vi er uanset taknemmelige for støtten og for Flüggers fortsatte engagement i Danmarks Indsamling

—————– Nedenstående er desværre udskudt——————–

Flügger Danmarks Stafetten bliver i 2021 gennemført for tredje gang og er Danmarks Indsamlings eksklusive cykelevent. Få en uforglemmelig oplevelse i den gode sags tjeneste, når vi sadler op til fordel for coronakrisens børn.

Der venter de deltagende virksomheder 7 spændende etaper med start i Roskilde den 31. januar 2021 og afsluttende med live-ankomst midt under det store DR TV-Show den 6. februar i Viborg.

Med start i Roskilde-København og live-ankomst midt under det store DR TV-Show i Viborg, indbyder vi virksomheds-hold og private til at deltage i sjove, inspirerende og ikke mindst udfordrende etaper.

Som en del af Danmarks Indsamling 2021 støtter Flügger Danmarks Stafetten nogle af verdens mest udsatte børn. Sadl op og vær med til at gøre en forskel for dem, der har mistet alt som følge af den globale pandemi. Sammen skaber vi håb og viser, at Danmark er et lille land med et stort hjerte.

Download Flyer

Syv spændende etaper

danmarks stafetten

Foto: GripGrab / Martin Paldan

31. januar: Tour Etapen Roskilde – Nyborg (Korsør)
1. Februar: Svendborg – Odense
2. Februar: Kolding – Gram
3. Februar: Esbjerg – Nymindegab
4. Februar: Nymindegab – Ringkøbing
5. Februar: Vejle – Skanderborg
6. Februar: Randers – Viborg (Live-ankomst under det store DR-Indsamlingsshow)

Hver etape vil have en varighed på 3-4 timer, bortset fra Tour etapen Roskilde-Nyborg (Korsør) som forventes, at tage godt 6 timer.

Nysgerrig på om dig og dine kollegaer kan klare turen? Læs nedenfor, hvordan den så ud op til Danmarks Indsamling 2020.

Læs mere om et partnerskab med indsamlingen her.

Danmarks stafetten: det praktiske

Få en på opleveren
Sammen cykler vi igennem nogen af de smukkeste og mest udfordrende steder i Danmark. Vi skal køre på grus, på asfalt og igennem vores skønne skove. Vi skal kæmpe med og opleve den danske vinters udfordringer på godt og ondt. Det kan blive høj sol og frost, snestorm, sidevind, modvind og medvind, tørvejr, regnvejr – kort sagt dansk vejr, når det er bedst.

Specielt første etape bliver episk. Vi skal sammen gennemkøre kongeetapen for den danske Tour de France-start i 2022. Etapen går fra Roskilde til Nyborg – men vi afslutter i Korsør. Det bliver ca. 170 km. med en masse højdemeter og en helt unik smuk tur.

Hvem kan være med
ALLE der er i en fornuftig cykelform. Du skal ikke være ren begynder, men du behøver heller ikke at være en supertrænet cykelrytter. Vi tilstræber at holde et godt tempo, så alle får noget ud af det og, hvis det bliver nødvendigt, deler vi op i 2-3 grupper undervejs på de enkelte etaper. De stærkeste er dog altid velkomne til at ligge sig ud i vinden og skærme de de lidt mindre stærke af.

Vi hjælper hinanden og har nogen uheld eller defekter, så løfter vi i flok – men alle deltagere skal som udgangspunkt kunne håndtere deres egne cykler mht. punkteringer og andre mindre problemer.

Udstyret
Den ideelle cykel til Flügger Danmarks Stafetten er en “gravel-cykel” eller landevejscykel med vinterdæk som kan klare grus og ujævnt underlag – gerne monteret med dæk-indlæg mod punkteringer.

VIGTIGT: På første etape anbefales en landevejs-vintercykel med skærme

Følg med på stafettens officielle Facebook side her.

kort og godt om cykelløbet

danmarks stafetten


Hvem kan deltage?

 • Alle virksomheder der bidrager med +50.000 kr. til Danmarks Indsamling kan stille med 3 deltagere pr. etape
 • Man kan selv vælge om man kører én etape eller flere
 • Kun 30 deltagere på etape og pladserne ”sælges” efter først til mølle-princippet- så ligesom i rigtige cykelløb gælder det om, at få en god start og kontakte os på erhverv@danmarksindsamling.dk så hurtigt som muligt


Alle deltagere får

 • En unik cykeloplevelse i godt selskab og sammen støtter vi en fantastisk god sag
 • Let morgenmad ved ankomst til start
 • Bespisning efter etapen
 • ”Let” mekanikerservice under etaperne
 • ”Fejeblad-service” ved defekt eller uheld der umuliggør fortsættelse
 • En meget sikker cykeloplevelse, hvor vi har et solidt beredskab i tilfælde af uforudsete hændelser


Tilkøb

 • Billig “shuttle” service tilbage til start eller transport af deltagernes bil fra start til mål (hvis det er muligt)
 • Overnatning med mad/drikke til deltagere, der kører mere end en etape
 • Lækkert cykeltøj med Flügger Danmarks Stafetten logo + eget virksomhedsnavn & Logo


Økonomi

 • Deltagergebyret er betalt vi donationen til Danmarks Indsamling på +50.000 kr. inkluderende alt fra start til mål
 • Bespisning efter etapen: 250 kr.
 • Transport tilbage til start: 250 kr.
 • Overnatning + mad + logistik ved deltagelse i flere end en etape: 1.500 kr.


Vejret

Den sidste uge januar kan vejret byde på lidt af hvert. Vi vil have en plan B klar i tilfælde af “farligt” vejr – men ud at cykle skal vi – og det kommer vi hver dag 🙂

Kontaktinfo

For yderligere informationer, kontakt venligst:

Ole Egeblad (Ansvarlig for Flügger Danmarks Stafetten)
Mail: ole.egeblad@cykelstafetten.com
Mobil: 21130075

Stig Fog (Danmarks Indsamling)
mail@stigfog.dk

Menu