1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. En donation er en mulighed for at styrke jeres CSR strategi

En donation er en mulighed for at styrke jeres CSR strategi

Hvert år går op mod 1000 danske virksomheder sammen med Danmarks Indsamling for at tage socialt ansvar. Med jeres virksomheds støtte kan I blive en del af indsamlingen på flere måder. Støtten bliver markeret afhængigt af donationens størrelse. Klik for at se muligheder for markering nedenfor.


Markering af virksomhed: eksempler og inspiration

Der er mange muligheder for at blive markeret i forbindelse med Danmarks Indsamling. Nogle af de danske virksomheder der allerede udviser samfundsansvar som erhvervspartnere for indsamlingen, kan I møde her.

Se kreative eksempler på, hvordan et partnerskab om at styrke verdensmålene, som samarbejdspartner med Danmarks Indsamling, kan tage form:

Se video: Pandora – Guld i købstæderne

Se video: Jysk – Kender du typen

Se video: Grundfos – Hammerslag

Vi hjælper jer gerne godt i gang med at skabe engagement i den gode sags tjeneste. Derfor har vi udgivet et inspirationskatalog med forslag til fundraising aktiviteter, der er lette at implementere, skalere og afrapportere. Find inspirationskataloget her.

FAQ om erhvervspartnerskaber

Hvad indebærer et partnerskab med Danmarks Indsamling?
Et partnerskab med Danmarks Indsamling er et samarbejde om at styrke FN’s verdensmål. Det gør vores partnere ved at bidrage til en række udviklingsprojekter, der har til formål at skabe bæredygtig udvikling i nogle af verdens fattigste regioner.

Hvordan kan virksomheder blive markeret i forbindelse med Danmarks Indsamling?
Der er mange muligheder for at få markeret jeres støtte til Danmarks Indsamling. Se et overblik i vores donationstrappe, eller kontakt sekretariatet for sparring på et virksomhedssamarbejde, der passer til jeres CSR-profil.

Hvordan kommer min virksomhed med i TV-showet til Danmarks Indsamling?
Virksomheder der donerer 10.000 kr eller mere til Danmarks Indsamling får vist deres navn som en crawl på skærmen under TV-showet på DR1. Større donationer har mulighed for omtale i show, visning af logo m.m.. DR vurderer redaktionelt, hvordan donationer omtales.

Hvor mange danskere ser Danmarks Indsamling?
Op mod 1.6 millioner danskere ser som regel med, når DR1 sender Danmarks Indsamling live fra årets værtsby.

Menu