1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. En donation er en mulighed for at styrke jeres CSR strategi

En donation er en mulighed for at styrke jeres CSR strategi

Danmarks Indsamling går i 2021 til at hjælpe coronakrisens børn. Vi sikrer, at børnene får adgang til rent vand; at de kan komme i skole og få lægehjælp; at der er voksne, der kan beskytte dem og give dem den omsorg, de mangler.

Med bæredygtige projekter under FNs verdensmål i 13 lande fordelt over tre kontinenter, skaber vi i fællesskab håb for pandemiens børn. Projekterne varetages af 12 humanitære organisationer.

Med jeres virksomheds støtte kan I blive en del af indsamlingen på flere forskellige måder. Støtten bliver markeret afhængigt af donationens størrelse. Se mere om mulighederne for markering i oversigten nedenfor.

Eller download en oversigt her.


Markering af virksomhed: eksempler og inspiration

Der er mange muligheder for at blive markeret i forbindelse med årets Danmarks Indsamling. Nogle af de danske virksomheder der allerede udviser samfundsansvar som erhvervspartnere for indsamlingen, kan I møde her.

Se kreative eksempler på, hvordan et partnerskab om at styrke verdensmålene, som samarbejdspartner med Danmarks Indsamling, kan tage form:

Se video: Pandora – Guld i købstæderne

Se video: Jysk – Kender du typen

Se video: Grundfos – Hammerslag

Vi hjælper jer gerne godt i gang med at skabe engagement i den gode sags tjeneste. Derfor har vi udgivet et inspirationskatalog med forslag til fundraising aktiviteter, der er lette at implementere, skalere og afrapportere:

Menu