1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. En donation er en mulighed for at styrke jeres CSR strategi

En donation er en mulighed for at styrke jeres CSR strategi

Beløbet fra Danmarks Indsamling 2022 går til at give coronakrisens børn en ny start. Vi sikrer, at børnene får adgang til rent drikkevand; at de får uddannelse og beskyttelse; at der er en læge, der kan hjælpe, og en voksen, der kan give dem den omsorg, de har brug for.

Med bæredygtige projekter under FNs verdensmål i 13 lande fordelt over tre kontinenter, skaber vi i fællesskab håb for pandemiens børn. Projekterne varetages af 12 humanitære organisationer.

Med jeres virksomheds støtte kan I blive en del af Danmarks Indsamling på flere forskellige måder. Støtten bliver markeret afhængigt af donationens størrelse. Se mere om mulighederne for markering i oversigten nedenfor.

Eller download en oversigt her.


Markering af virksomhed: eksempler og inspiration

Der er mange muligheder for at blive markeret i forbindelse med Danmarks Indsamling. Nogle af de danske virksomheder der allerede udviser samfundsansvar som erhvervspartnere for indsamlingen, kan I møde her.

Se kreative eksempler på, hvordan et partnerskab om at styrke verdensmålene, som samarbejdspartner med Danmarks Indsamling, kan tage form:

Se video: Pandora – Guld i købstæderne

Se video: Jysk – Kender du typen

Se video: Grundfos – Hammerslag

Vi hjælper jer gerne godt i gang med at skabe engagement i den gode sags tjeneste. Derfor har vi udgivet et inspirationskatalog med forslag til fundraising aktiviteter, der er lette at implementere, skalere og afrapportere:

Menu