Markering af din virksomhed

En donation er en mulighed for at styrke jeres CSR strategi
Hvert år går op mod 1000 danske virksomheder sammen med Danmarks Indsamling for at tage socialt ansvar. Med jeres virksomheds støtte kan I blive en del af indsamlingen på flere måder og samtidig styrke virksomhedens CSR strategi.


Markeringen afhænger at donationen

Støtten bliver markeret afhængigt af donationens størrelse. Klik for at se muligheder for markering nedenfor.

BASISPAKKE
OP TIL 9.999 kr.
KOMMUNIKATIONSPAKKE
10.000 – 49.999 kr.
EVENTPAKKE
50.000 – 99.999 kr.
MARKETINGPAKKE
100.000 – 249.999 kr.
STRATEGIPAKKE
250.000 – 499.999 kr.
PARTNERSKABSPAKKE
+ 500.000 kr.


Markering af virksomhed: eksempler og inspiration

Der er mange muligheder for at blive markeret i forbindelse med Danmarks Indsamling. Se danske virksomheder der har været erhvervspartnere for indsamlingen og dermed viser samfundsansvar.

Eksempler på partnerskaber

Se kreative eksempler på, hvordan et partnerskab om at styrke verdensmålene, som samarbejdspartner med Danmarks Indsamling, kan tage form:

EY Danmarks Stafet

EY Danmarks Stafetten er Danmarks Indsamlings eksklusive cykelevent. tart i København den 29. januar 2023 og afsluttende med live-ankomst midt under det store DR TV-Show den 4. februar fra Værket i Randers.

Læs mere om EY Danmarks Stafet

Scor et Verdensmål  – A.P. Møller – Mærsk og A. P.  Møller Fonden

Hver gang et håndboldhold scorede et mål i weekenden den 28. -29. januar donerede A.P. Møller – Mærsk og A. P.  Møller Fonden 50 kr. til Danmarks Indsamling.

Læs mere om Scor et verdensmål

Børnenes Danmarks Indsamling

Novo Nordisk Fonden giver 20 kroner når et barn går en kilometer. DR og en række samarbejdspartnere engagerede landets børn i Børnenes Danmarks Indsamling – vi går sammen.

Læs om Børnenes Danmarks Indsamling

hjertebag-valsemøllen

Hjertebag – Valsemøllen

Valsemøllen donerede 5 kr. pr. billede uploadet på Instagram af hjemmebag, hvori der på den ene eller anden måde er inkluderet et hjerte, og hvor billedet anvender hashtagget #Hjertebag og tagger @Valsemollen

Læs mere om hjertebag

Inspirationskatalog

Vi hjælper jer gerne godt i gang med at skabe engagement i den gode sags tjeneste. Derfor har vi udgivet et inspirationskatalog med forslag til fundraising aktiviteter, der er lette at implementere, skalere og afrapportere. Find inspirationskataloget.

FAQ om erhvervspartnerskaber

 

Hvad indebærer et partnerskab med Danmarks Indsamling?
Et partnerskab med Danmarks Indsamling er et samarbejde om at styrke FN’s verdensmål. Det gør vores partnere ved at bidrage til en række udviklingsprojekter, der har til formål at skabe bæredygtig udvikling i nogle af verdens fattigste regioner.

 

Hvordan kan virksomheder blive markeret i forbindelse med Danmarks Indsamling?
Der er mange muligheder for at få markeret jeres støtte til Danmarks Indsamling. Se et overblik i vores donationstrappe, eller kontakt sekretariatet for sparring på et virksomhedssamarbejde, der passer til jeres CSR-profil.

 

Hvordan kommer min virksomhed med i TV-showet til Danmarks Indsamling?
Virksomheder der donerer 10.000 kr eller mere til Danmarks Indsamling får vist deres navn som en crawl på skærmen under TV-showet på DR1. Større donationer har mulighed for omtale i show, visning af logo m.m.. DR vurderer redaktionelt, hvordan donationer omtales.

 

Hvor mange danskere ser Danmarks Indsamling?
Op mod 1.6 millioner danskere ser som regel med, når DR1 sender Danmarks Indsamling live fra årets værtsby.

keyboard_arrow_up