Materialer

Dansk erhvervsliv støtter hele Danmarks Indsamling. Vær med og vis jeres medarbejdere og omverden, at I støtter.

Vi vil gerne hjælpe jer til at komme godt i gang. Derfor har vi samlet en række redskaber og materialer, som I kan downloade ved klik pr. link nedenfor. Vi beskriver materialerne under hver overskrift, så det burde være lige til at gå til. God fornøjelse!

Vi hjælper også gerne med gode ideer til aktivering af medarbejdere, forhandlere, kunder mfl. Download Idé- og Inspirationskataloget her eller skriv til erhverv@danmarksindsamling.dk

Facebook profilbillede

Lad vores profilbillede overtage jeres, så I kan vise, at I støtter og er med. (Når I har åbnet jpg’en, markér ved højreklik på mus og vælg “download”)

Åben jpg

Præsentation ”Om Danmarks Indsamling”

Kort fortalt om, hvorfor dansk erhvervsliv støtter. Inkl. beskrivelse af 2019s tema, behovet og projekterne, om indsamlingen i tal, hvordan jeres donation kan blive markeret og andre gode grunde til at støtte. Til sidst en inspirationsslide om, hvordan I som virksomhed kan deltage på flere måder end donation. Præsentationen er også tænkt til, at I kan benytte de forskellige slides til jeres egne præsentationer internt i virksomheden ifht. jeres beslutning om deltagelse og over for medarbejdere, forhandlere, kunder m.fl.

Åben pdf

De 12 organisationer og deres 2019-projekter

Korte beskrivelser af de konkrete projekter, som landets 12 største humanitære organisationer vil gennemføre med en indledende tekst om behovet og 2019-temaet.

Åben pdf

Kernefortællingen

Baggrund for årets tema og beskrivelse af omfanget og behovet.

Åben pdf

Flere fakta om Danmarks Indsamling 2019

Uddybning, detaljer og flere fakta på konkrete situationer og sultens konsekvenser.

Åben pdf

Hvordan jeres donation bliver markeret

Afhængigt af beløbets størrelse bliver I markeret på forskellig vis. Det fremgår af en oversigt inddelt i intervaller, hvor beløbets størrelse også forklarer, hvor langt hjælpen kan række for det givne beløb.

Åben pdf

Eller læs mere her.

Aktivering af medarbejdere og synlighed for omverden

Læs her, hvordan I kan aktivere medarbejdere, forhandlere og kunder og skabe synlighed i jeres omverden.

Åben pdf

Eksempler på virksomheders markering i tidligere indsamlinger

Se, hvordan nogle af virksomhederne deltog i indsamlingens show sidste gang.

Se video: Bygma – Byggedyst

Se video: Pandora – Guld i købstæderne

Se video: Jysk – Kender du typen

Se video: Grundfos – Hammerslag

E-mail signatur

Lad jeres medarbejdere vise omverden, at I støtter. (Når I har åbnet png’en, markér ved højreklik på mus og vælg “download”)

Hent png

Logoer til tryk og digitalt brug

Download logoer AI og EPS (zip)

Download logoer med tema AI og EPS (zip)

Download logoer med dato AI, EPS og JPS (zip)

Download e-mailsignatur flere filformater (zip)

Download “Støttet af Danmarks Indsamling” logoer (zip)

Showets VIP-arrangement

Ved donation fra 100.000 kr. kan I være med backstage til showets VIP-arrangement inkl. middag. Repræsentanter fra virksomheden kan sammen med andre fra dansk erhvervsliv få et unikt indblik i kulisserne bag DRs afvikling af liveshowet. I kan få en fornemmelse af stemningen og aftenens indhold på denne video fra arrangementet i 2016, der foregik i Tivolis Koncertsals Akvarium Foyer.

Lav jeres egen online indsamling

I kan også lave jeres egen online indsamling og på den måde gøre det let for jeres medarbejdere, kunder og leverandører at støtte jeres indsamling.

Klik videre til online indsamling