1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. Tak til leverandører

Tak til leverandører

tak til leverandører

Danmarks Indsamling siger tusind tak til følgende sponsorer og samarbejdspartnere for støtten i 2021:

BetterNow
Carlsberg
Danida
Dr.Oetker Danmark A/S
Falcon.io
Ild Pizza
KMD Xform
Lauritz.com
Moland SUPER EG
Nordic Rentals
Orchestra
RelationsPeople
Sinch
Sitel
YouSee


Tak
for jeres bidrag, der hjælper os med at skabe positive forandringer i katastroferamte områder gennem bæredygtige udviklingsprojekter, der varetages af 12 danske humanitære organisationer. Uden jeres hjælp havde det ikke været muligt at skabe håb for nogle af verdens mest udsatte børn.

vær med som sponsor for danmarks indsamling


Et partnerskab med indsamlingen kan tage mange forskellige former. Fælles for alle samarbejder er et ønske om at gøre en forskel, dér hvor behovet for hjælp er allerstørst. Bliv inspireret til at inddrage fundraising som en del af jeres CSR strategi her, eller download vores inspirationskatalog som PDF. Tak til leverandører såvel som til jer, der har støttet indsamlingen med donationer. Siden 2007 har virksomheder hjulpet Danmarks Indsamling med at sikre rettigheder til børn i nogle af verdens fattigste lande. Og der er rig mulighed for at bidrage til missionen på netop jeres præmisser, så vi i fællesskab når FNs verdensmål.

Se også den fulde oversigt over, hvordan virksomheder kan blive markeret i forbindelse med Danmarks Indsamling. Oplev noget af vores erhvervsrettede samarbejdskommunikationen på LinkedIn, hvor vi desuden udgiver tips og tricks til arbejdet med fundraising med CSR. 

Menu