Tak til leverandører

tak til leverandører

Danmarks Indsamling siger tusind tak til følgende sponsorer og samarbejdspartnere for støtten i 2023:

BetterNow
Danida
Jan Nygaard
KMD Xform
Lauritz.com
Orchestra
RelationsPeople
Sitel
Viatel
YouSee
TUI
Norlys
Rema 1000
Small Danish Hotels
Smukfest
Travel by Heart
Water & Wellness
Hvidsten Kro
Randers FC
Randers Regnskov
Memphis Mansion
Musikhuset Værket
Storcenter Randers
Derma Pharm A/S
Pincho Mation Randers
Jysk Vin
Randers Teater


vær med som sponsor for danmarks indsamling

Tak for jeres bidrag, der hjælper os med at skabe positive forandringer i katastroferamte områder gennem bæredygtige udviklingsprojekter, der varetages af 12 danske humanitære organisationer. Uden jeres hjælp havde det ikke været muligt at skabe håb for nogle af verdens mest udsatte børn.

Et partnerskab med indsamlingen kan tage mange forskellige former. Fælles for alle samarbejder er et ønske om at gøre en forskel, dér hvor behovet for hjælp er allerstørst. Bliv inspireret til at inddrage fundraising som en del af jeres CSR strategi her, eller download vores inspirationskatalog som PDF. Tak til leverandører såvel som til jer, der har støttet indsamlingen med donationer. Siden 2007 har virksomheder hjulpet Danmarks Indsamling med at sikre rettigheder til børn i nogle af verdens fattigste lande. Og der er rig mulighed for at bidrage til missionen på netop jeres præmisser, så vi i fællesskab når FNs verdensmål.

Se også den fulde oversigt over, hvordan virksomheder kan blive markeret i forbindelse med Danmarks Indsamling. Oplev noget af vores erhvervsrettede samarbejdskommunikationen på LinkedIn, hvor vi desuden udgiver tips og tricks til arbejdet med fundraising med CSR.

keyboard_arrow_up