1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. Vær med, når dansk erhvervsliv viser sit store hjerte

Vær med, når dansk erhvervsliv viser sit store hjerte

Tilmeldingen er lukket.

I kan stadig nå at være med. Ring 70 10 52 52 fra lørdag den 6. februar kl. 19.00.

hvorfor et partnerskab med Danmarks Indsamling?

Et partnerskab med Danmarks Indsamling er en unik mulighed for at anvende fundraising som en aktiv del af jeres CSR-strategi. Vi hjælper jer gerne godt i gang med at omsætte de gode intentioner til konkrete og målbare indsatser, der nemt kan skaleres og afrapporteres.

Samtidig er I med til at gøre en reel forskel for nogle af verdens fattigste. I år går hjælpen til coronakrisens børn. Vores 12 samarbejdsorganisationer skaber håb og forandringer med konkrete udviklingsprojekter under FNs Verdensmål.

Kom godt i gang med fundraising som CSR med hjælp fra vores digitale inspirationskatalog. Og husk, at donationer til Danmarks Indsamling er fradragsberettiget.

Hvem samarbejder allerede med Danmarks Indsamling? Mød vores samarbejdspartnere i den gode sags tjeneste her.

Har I spørgsmål om erhvervssamarbejder, kan I finde kontaktoplysninger til sekretariatet her.

årets tema: hjælp coronakrisens børn

Danmarks Indsamling 2021 kalder på danskernes store hjerte til fordel for coronakrisens børn. For selvom det ikke umiddelbart er børnene, der bliver mest syge, er det dem, der kan blive hårdest ramt.

Vi hjælper dér, hvor behovet er størst. Hvor sundhedssystemerne er svage. Hvor risikoen for overgreb og vold er stigende. Hvor der ikke længere er skolegang. Og hvor sult og fejlernæring koster liv.

Vi sikrer, at børnene får adgang til rent vand, at de kommer i skole og får beskyttelse og lægehjælp. Vi gør det i den gode sags tjeneste. Fordi alle børn har ret til en tryg barndom, og fordi vi er et lille land med et stort hjerte.

 

tilmeld virksomhed

Menu