1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. Vær med, når dansk erhvervsliv viser sit store hjerte

Vær med, når dansk erhvervsliv viser sit store hjerte

hvorfor et partnerskab med Danmarks Indsamling?

Et partnerskab med Danmarks Indsamling er en unik mulighed for at anvende fundraising som en aktiv del af jeres CSR-strategi. Vi hjælper jer gerne godt i gang med at omsætte de gode intentioner til konkrete og målbare indsatser, der nemt kan skaleres og afrapporteres.

Samtidig er I med til at gøre en reel forskel for nogle af verdens fattigste. I 2022 går hjælpen til at give coronakrisens børn en ny start. Vores 12 samarbejdsorganisationer skaber håb og forandringer med konkrete udviklingsprojekter under FN’s Verdensmål.

Kom godt i gang med fundraising som CSR med hjælp fra vores digitale inspirationskatalog. Og husk, at donationer til Danmarks Indsamling er fradragsberettiget.

Hvem samarbejder allerede med Danmarks Indsamling? Mød vores samarbejdspartnere i den gode sags tjeneste her.

Har I spørgsmål om erhvervssamarbejder, kan I finde kontaktoplysninger til sekretariatet her.

tema 2022: sammen giver vi børnene en ny start

I verdens fattigste lande er coronakrisen ude af kontrol, og hvor nøden før var stor, er den nu ekstrem.

Konsekvenserne rammer alle, men det er ofte børnene, der bliver hårdest ramt. Ikke fordi de bliver mere syge, men fordi deres håb om en bedre fremtid forsvinder, når skolerne lukker, når sulten tager over og folk dør, når fattigdommen vokser, og det, der fylder mest, er alt det, der mangler.

Danmarks Indsamling giver børnene en ny start, med nyt håb og nye muligheder. Vi hjælper dér, hvor nøden er størst.  Vi gør det nu, fordi coronakrisens børn har akut brug for vores hjælp. Og vi gør det fordi, vi er et lille land, med et stort hjerte.

Menu