Tilmeld din virksomhed

Erhversfolk

Virksomhedstilmeldingen
er lukket nu

Hvad får virksomheden ud af at støtte?

Håb om en bedre fremtid

En virksomheds donation til Danmarks Indsamling giver først og fremmest håb om en bedre fremtid for sårbare børn i verdens fattigste lande .

→ Læs hvad pengene går til

En donation giver synlighed

Støtten bliver markeret forskelligt afhængigt af donationens størrelse. Der er 6 forskellige pakker, som udløser forskellige krediteringer, fordele og eksponeringer i de medier der er knyttet til Danmarks Indsamling som fx på DR1 i showet, dagbladsannoncer og sociale medier.

Eksempler på markeringer er:

 

  • En rejse til et af Danmarks Indsamlings projektlande
  • Med i TV- show
  • Med i crawl på TV med logo
  • Med i annoncer i Børsen og JP erhverv
  • CSR pakke
  • Pakke til sociale medier
  • Kreditering på hjemmesiden med logo
  • Emailsignatur

 

Læs mere om markering og synlighed

Donationspakker

Opfordring fra erhversfolk

Vi er investorer og forældre og vi ved, at en investering i børn fremtid kommer godt igen.

Jacob Risgaard, Christian Arnsted, Mia Wagner, Jan Lehrmann, Louise Herping Ellegaard og Anne Stampe opfordrer dansk erhversliv til at støtte Danmarks Indsamling.

Fundraising som CSR-strategi

En investering i børnenes fremtid, er en af de vigtigste investeringer, din virksomhed kan gøre lige nu.  Afkastet er en bæredygtig udvikling, der sikrer børnene helt basale rettigheder – mad, skolegang, tryghed. Det er et afkast, der gør en positiv forskel i verden.

Bliv partner med Danmarks Indsamling

Danmarks Indsamling er en mulighed for at vise omverdenen, at jeres virksomhed tager ansvar i et globalt perspektiv og bidrager til FN’s Verdensmål. I kan vise jeres støtte til landets 12 største humanitære organisationer på én gang. Samtidig er I med til at gøre en reel forskel for nogle af verdens mest udsatte mennesker.

Læs mere om hvordan

fundraising kan bidrage til virksomhedens CSR-strategi

FAQ om virksomhedstilmelding

 

Er det fradragsberettiget for virksomheder at donere penge til Danmarks Indsamling?
Ja, virksomheder kan ubegrænset donere til velgørende formål som Danmarks Indsamling. Bidrag kan fradrages som markedsføringsomkostning efter de normale regler

 

Hvordan tilmelder man sin virksomhed til Danmarks Indsamling?
Virksomheder tilmeldes årets Danmarks Indsamling via en formular på hjemmesiden. Husk at tjekke, om I modtager en kvittering på jeres tilmelding pr. mail efterfølgende.

 

Hvornår er fristen for virksomhedstilmelding til Danmarks Indsamling?
Sidste frist for tilmelding af virksomhed til årets indsamling er et par dage før indsamlingsshowet af hensyn til registrering af virksomhedslogo til TV-crawl.

 

Hvad går min virksomheds donation til?
Donationer til Danmarks Indsamling går til at støtte en række udviklingsprojekter i nogle af verdens fattigste regioner. Projekterne varetages af Danmarks 12 største NGO’er og bidrager til FN’s verdensmål, med særligt fokus på mål 1-4 og 6.

keyboard_arrow_up