1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. Vær med, når dansk erhvervsliv viser sit store hjerte

Vær med, når dansk erhvervsliv viser sit store hjerte

hvorfor et partnerskab med Danmarks Indsamling?

Et partnerskab med Danmarks Indsamling er en unik mulighed for at anvende fundraising som en aktiv del af jeres CSR-strategi. Vi hjælper jer gerne godt i gang med at omsætte de gode intentioner til konkrete og målbare indsatser, der nemt kan skaleres og afrapporteres.

Samtidig er I med til at gøre en reel forskel for nogle af verdens fattigste. I 2022 går hjælpen til at hjælpe coronakrisens børn. Vores 12 samarbejdsorganisationer skaber håb og forandringer med konkrete udviklingsprojekter under FN’s Verdensmål.

Kom godt i gang med fundraising som CSR med hjælp fra vores digitale inspirationskatalog. Og husk, at donationer til Danmarks Indsamling er fradragsberettiget.

Hvem samarbejder allerede med Danmarks Indsamling? Mød vores samarbejdspartnere i den gode sags tjeneste her.

Har I spørgsmål om erhvervssamarbejder, kan I finde kontaktoplysninger til sekretariatet her.

tema 2022: hjælp coronakrisens børn

Coronapandemien har forandret vores verden. I Danmark må vi leve med afstand og nye restriktioner, og epidemien gør hverdagen svær for mange. Men i verdens fattigste lande er situationen langt mere katastrofal, og hvor nøden før var stor, er den nu ekstrem.

Konsekvenserne rammer alle, men det er børnene, der risikerer at blive de største ofre. Millioner er lige nu sat udenfor skolesystemet, og deres håb om en bedre fremtid forsvinder langsomt, mens fattigdommen vokser og sulten tager over.

Med udviklingsprojekter i 12 lande, giver Danmarks Indsamling børnene nyt håb og nye muligheder på trods af corona.

FAQ om virksomhedstilmelding

Er det fradragsberettiget for virksomheder at donere penge til Danmarks Indsamling?
Ja, virksomheder kan ubegrænset donere til velgørende formål som Danmarks Indsamling. Bidrag kan fradrages som markedsføringsomkostning efter de normale regler

Hvordan tilmelder man sin virksomhed til Danmarks Indsamling?
Virksomheder tilmeldes årets Danmarks Indsamling via en formular på hjemmesiden. Husk at tjekke, om I modtager en kvittering på jeres tilmelding pr. mail efterfølgende.

Hvornår er fristen for virksomhedstilmelding til Danmarks Indsamling?
Sidste frist for tilmelding af virksomhed til årets indsamling er et par dage før indsamlingsshowet af hensyn til registrering af virksomhedslogo til TV-crawl.

Hvad går min virksomheds donation til?
Donationer til Danmarks Indsamling går til at støtte en række udviklingsprojekter i nogle af verdens fattigste regioner. Projekterne varetages af Danmarks 12 største NGO’er og bidrager til FN’s verdensmål, med særligt fokus på mål 1-4 og 6.

Menu