1. Forside
  2. /
  3. Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. Tilmeld din virksomhed her:

Tilmeld din virksomhed her:

Hjælp coronakrisens børn. Det er en investering i fremtiden

Coronapandemien har konsekvenser for alle, men det er børnene i verdens fattigste lande, der risikerer at blive de største ofre. En investering i deres fremtid, er derfor en af de vigtigste investeringer, din virksomhed kan gøre lige nu. Afkastet er en bæredygtig udvikling, der sikrer børnene helt basale rettigheder – mad, skolegang, tryghed. Det er et afkast, der gør en positiv forskel i verden.

Vil din virksomhed give nyt håb og nye muligheder til coronakrisens børn, så vær med i årets Danmarks Indsamling. Her går dygtige værter sammen med dansk erhvervsliv og Danmarks 12 største humanitære organisationer om at samle ind i den gode sags tjeneste.

Op med 1.6 millioner danskere ser med, når vi sender live lørdag den 29. januar på DR1.

“Jeg ved, ligesom du gør, at børns fremtid er en god investering” – Mia Wagner, Co-Founder, Nordic Female Founders og bestyrelsesmedlem i UNICEF DANMARK

HVORFOR VÆLGE PARTNERSKAB MED DANMARKS INDSAMLING?

Danmarks Indsamling er en mulighed for at vise omverdenen, at jeres virksomhed tager ansvar i et globalt perspektiv og bidrager til FN’s Verdensmål. I kan vise jeres støtte til landets 12 største humanitære organisationer på én gang. Samtidig er I med til at gøre en reel forskel for nogle af verdens mest udsatte mennesker.

”Coronakrisen udfordrer årtiers fremskridt. Pandemien har udløst den største krise for børn siden anden verdenskrig og antallet af børn der sulter, lever i fattigdom, ikke går i skole, mister adgang til vigtige sundhedsydelser eller udsættes børnearbejde stiger.

Med udviklingsprojekter i 12 lande, giver Danmarks Indsamling børnene nyt håb og nye muligheder.

Se bidrag gøre en forskel

Sådan så det ud, da Mette Brødholt Berg fra VIKING Life-Saving Equipment tog med Danmarks Indsamling på virksomhedsbesøg i Rwanda (2021). Her får udsatte familier hjælp til selvhjælp med bl.a. støtte til uddannelse.

“Det, der bliver samlet ind til ved Danmarks Indsamling, er at sikre børn som dem, vi besøger her” – Mette Brødholt Berg, Vice President People & Organization fra VIKING Life-Saving Equipments

 

sammen om verdensmålene

Se hvordan din virksomhed kan blive markeret:

FAQ om virksomhedstilmelding

Er det fradragsberettiget for virksomheder at donere penge til Danmarks Indsamling?
Ja, virksomheder kan ubegrænset donere til velgørende formål som Danmarks Indsamling. Bidrag kan fradrages som markedsføringsomkostning efter de normale regler

Hvordan tilmelder man sin virksomhed til Danmarks Indsamling?
Virksomheder tilmeldes årets Danmarks Indsamling via en formular på hjemmesiden. Husk at tjekke, om I modtager en kvittering på jeres tilmelding pr. mail efterfølgende.

Hvornår er fristen for virksomhedstilmelding til Danmarks Indsamling?
Sidste frist for tilmelding af virksomhed til årets indsamling er et par dage før indsamlingsshowet af hensyn til registrering af virksomhedslogo til TV-crawl.

Hvad går min virksomheds donation til?
Donationer til Danmarks Indsamling går til at støtte en række udviklingsprojekter i nogle af verdens fattigste regioner. Projekterne varetages af Danmarks 12 største NGO’er og bidrager til FN’s verdensmål, med særligt fokus på mål 1-4 og 6.

Menu