1. Forside
  2. /
  3. Virksomheder: Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. Se jeres donation gøre en forskel
  6. /
  7. Virksomhedsbesøg 2013: Novo Nordisk i Malawi

Virksomhedsbesøg 2013: Novo Nordisk i Malawi

virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg 2013: Malawi

Novo Nordisk støttede Danmarks Indsamling for 8. år i træk. I december 2013 var Senior Advisor i Novo Nordisk, Mapoko Mbelenge i Malawi for at besøge en familie, der fik hjælp fra Danmarks Indsamling i 2009. Familien fik en ged, som i dag er blevet til 11 geder – og de gør en stor forskel for familien.

Ved at give lokale familier dyrehold, giver man dem samtidig værktøjer til at sikre en bedre fremtid for sig selv. Geder kan både spises, sælges og producere mælk – og blive til flere geder! På den måde kan familier få mad på bordet og skabe en indtjening, der løfter dem ud af fattigdom.

Hvad går pengene til?

Siden år 2007 har Danmarks Indsamling i tæt samarbejde med dansk erhvervsliv støttet verdens mest udsatte. Donationer er gået til en lang række udviklingsprojekter, der varetages af tolv danske humanitære organisationer. Projekterne har til formål at bidrage til FNs Verdensmål ved at sikre basale rettigheder til mennesker i katastroferamte områder.

De projekter der modtog støtte fra indsamlingen i 2013, findes her.

Tag med på virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg 2013 gik til Malawi – vil jeres virksomhed med næste gang?
Et partnerskab med Danmarks Indsamling giver mulighed for, at I med egne øjne kan opleve de bæredygtige udviklingsprojekter, indsamlingen støtter i nogle af verdens fattigste lande.

Skriv til sekretariatet for mere information om muligheden for at rejse med jeres donation ud i verden.

Menu