1. Forside
  2. /
  3. Virksomheder: Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. Se jeres donation gøre en forskel
  6. /
  7. Virksomhedsbesøg 2014: TC Anlæg i Myanmar

Virksomhedsbesøg 2014: TC Anlæg i Myanmar

virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg 2014: Myanmar

Lige siden 2007, da Danmarks Indsamling for første gang støttede udvikling af verdens fattigste lande, har store og små virksomheder over hele landet hjulpet til. En af de virksomheder, der alle år har været blandt donorerne, er entreprenørfirmaet TC Anlæg med 95 ansatte.

Virksomheden donerer hvert år 3% af deres overskud til velgørende formål og har i flere år støttet Danmarks Indsamling med 100.000 kroner hvert år. I 2014 rejste Torben Clausen fra TC Anlæg til Myanmar for med egne øjne at se, hvad pengene er gået til.

Hvad går donationen til?

Pengene fra Danmarks Indsamling 2014 går til et støtteprojekt for enlige mødre og andre kvindelige forsørgere, der har måttet flygte i Myanmars etniske konflikt. Formålet med nødhjælpsprojektet er, at kvinderne igen får mulighed for at give deres familier mad på bordet.

I flere år har en etnisk konflikt hærget den vestlige del af Myanmar. Konflikten har tvunget mere end 100.000 på flugt. Mange familier har mistet deres indkomst. Værst ser det ud for familier, der har en kvinde som enlig forsøger. Derfor har Dansk Flygtningehjælp igangsat et projekt i landet. Projektet bidrager til FNs Verdensmål ved at sikre kvinder adgang til indkomstskabende aktiviteter.

Tag med på rejsen

Se med egne øjne at jeres donation gør en forskel for mennesker i nød. Et partnerskab med Danmarks Indsamling kan blive et rejsepartnerskab til områder, der oplever positive forandringer med støtte fra dansk erhvervsliv. Lad os i fællesskab sikre håb og bidrage til verdensmålene. Skriv til sekretariatet for at få mere information om virksomhedsbesøg.

Menu