1. Forside
  2. /
  3. Virksomheder: Sammen om FN’s Verdensmål
  4. /
  5. Se jeres donation gøre en forskel
  6. /
  7. Virksomhedsbesøg 2016: TDC Group i Madagaskar

Virksomhedsbesøg 2016: TDC Group i Madagaskar

virksomhedsbesøg

Virksomhedsbesøg 2016: madagaskar

I december 2016 besøgte TDC Group Madagaskar. Med på turen var Mette Luno fra Næstved, der gennem flere år har stået for at sætte TDCs Call Center op i forbindelse med Danmarks Indsamling. Hun har med andre ord set, hvordan danskernes bidrag kommer ind til Danmarks Indsamling. Nu fik hun for første gang mulighed for at se, hvordan de bliver brugt, og hvilket behov, der er for hjælp.

Hvad går pengene til?

Problemerne for børn og unge i Madagaskar er talrige. Mange piger bliver giftet bort i en tidlig alder. Det gør at raten for teenagegraviditeter i landet er meget høj. Når unge piger bliver mødre, opgiver mange deres skolegang. Det gør fremtiden for dem og deres børn ekstremt usikker.

I landet er der samtidig problemer med skolesystemet. Nogle skoler er så dårligt bygget, at de blæses omkuld ved kraftige cykloner, der er almindelige i Madagaskar. Samtidig er lærerne ikke altid klædt ordentligt på til at varetage undervisningen.

UNICEF arbejder i samråd med lokale på at skabe en bedre fremtid for unge. Donationer til Danmarks Indsamling går blandt andet til at bygge bedre skoler. Samtidig støtter organisationen opkvalificering af lærere, så de børn, der kommer i skole, får en ordentlig uddannelse. På den måde bliver udsatte børn og unge klædt på til at skabe en bedre fremtid for dem selv.

Læs mere om hvordan UNICEF bidrager til verdensmålene gennem dette projektet.

Virksomhedsbesøg: kom med

Når Danmarks Indsamling igen inviterer dansk erhvervsliv på besøg i nogle af verdens fattigste områder, kan det blive med jeres virksomhed som rejsepartner. Oplev med egne øjne, hvordan donationen gør en reel forskel i udsatte menneskers liv. Læs mere om mulighederne for et partnerskab med indsamlingen her.

Eller send en mail med dine spørgsmål til erhverv@danmarksindsamling.dk. Vil du vide mere om, hvordan fundraising kan integreres med jeres CSR strategi? Følg med på LinkedIn.

Menu